Ronaldo szívébe zárta az Eb trollját

Ronaldo szívébe zárta az Eb trollját

Cristiano Ronaldót lehet utálni idióta gólöröme miatt, meg azért, ahogy beáll a szabadrúgás mögé, és leginkább a kapu fölé/mellé vágja a labdát. Megszámlálhatatlan rekordját viszont csak irigyelni lehet tőle, és azt is, miféle mennyei nyugalommal áll be fotózkodni a szurkolókkal meccsről meccsre. Még akkor sem hajtja el őket, amikor elállják az autóját, majd szétszedik a kattogó fényképezőgépek sűrűjében, vagy éppen a foci-Eb elődöntőjében odaállnak mellé a csapatfotózáskor.

A Wales elleni mérkőzésen pontosan ez történt: amikor a fotós összeterelte a portugál játékosokat, egy UEFA-segítőként dolgozó srác meglógott a többiektől, és gyorsan megpróbált befurakodni két portugál közé. Nem ment, de nem adta fel, így a sor végére, Cristiano Ronaldo mellé állt be, és a minden bizonnyal őt is lekapta a fényképész, rajta lesz a hivatalos csapatképen.

Ronaldo már a fotó közben is látta a szeme sarkából a srácot, de nem húzta fel magát, inkább röhögött egyet, majd megölelte a focifanatikus sihedert. A srác nem hagyta ennyiben, tovább kajtatott a Real csillaga után, gyorsan kikereste a fényképező funkciót a telefonját, magához húzta a klasszist, aki még ekkor sem küldte el a fenébe, pedig már csak másodpercek voltak a kezdő sípszóig. A szelfi elkészült, kapott még egy búcsúölelést C-től, majd a bőréből kibújva rohanhatott a pályáról levonuló társai után. Nem sok boldogabb embert találni most nála a földön.

Ronaldónak jár a csillagos ötös emberségből!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »