Ronald Reagan:”Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni.”

Ronald Reagan:”Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni.”

Ronald Reagan amerikai elnök telibe találta a jövőt, amikor híres interjújában a CBS 60 Minutes című műsorban ezt kifejtette. És amit még ő sem látott előre, az napjainkra egyre jobban testet ölt a liberális véleménydiktatúra és erőszakos szélsőbaloldali terrorcsoportok képében (Antifa).

A politikai korrektség (PC) tulajdonképpen maga az intolerancia a másként gondolkodókkal szemben, azaz azokat minden erővel korlátozni nyelvezetükben, szóhasználatukban és viselkedésükben is. Mindez nem más, mint egyfajta fasizmus, a politikai korrektség diktatúrája.

Elértünk egy olyan kort, amikor a nemzet értékei, a nemzeti érzés, a hazaszeretet, a hagyományos családi értékek, a házasság szent köteléke, a szólásszabadság, mind egytől-egyig a liberalizmus célpontjaivá válnak.

Hírdetés

Értem ezalatt azt, hogy ezen értékek védőit pont azok támadják majd a legjobban, akik a szólásszabadságot hangoztatják, de a liberálistól eltérő véleményeket eltiporják.

Akik magukat antifasisztának nevezik, de viselkedésükben és magatartásukban megegyeznek a valódi fasisztákkal (akik megbélyegeznek – rasszista, antiszemita, trumpista, diktatúrapárti, kirekesztő, fajgyűlölő….stb – mindenkit) és a fenyegetés már tettlegességbe, támadásba, agresszióba csap át mindazok ellen, akik nem osztják nézeteiket (lásd Antifa, Black Lives Matter.., vagy magukat civilnek kiadó felforgató csoportok)

VilagHelyzete


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »