Róna Péter is megszólalt, naná

Az LMP közeli közgazdász szerint sokkal fontosabb egy összedrótozott összefogásnál, hogy a magyar társadalom gyökeresen elutasítsa a mostani rendszert. Véleménye szerint Európának elege van az Orbán-kormány vezette Magyarországból.

Az úgynevezett demokratikus soha nem fogadta el az LMP-t – fogalmazott Róna Péter az ATV Egyenes Beszédben. Elmondta, a zöldpárt szerint nem egy összefogást kell összedrótozni, hanem gyökeresen el kell utasítani az Orbán-rendszert, és új erkölcsi alapra kell helyezni az országot.

Hírdetés

A tárgyalásokkal kapcsolatban elmondta: az LMP sokkal következetesebben ajánlott fel konkrét megoldásokat, de ezeket a demokratikus ellenzéki pártok rendre felrúgták. Leszögezte, nem illetékes a dologban, de úgy tudja, hogy jelenleg is folynak tárgyalások a visszalépésekről.

„Ha az Orbán-kormányt ez a nemzet nem utasítja el, Magyarország kipenderül az Unióból” – kongatta a vészharangot a közgazdász. Szerinte, aki a Fideszre szavaz, az az EU-ból való távozásra szavaz. „Európának elege van az Orbán vezette Magyarországból, tele van vele a hócipője” – fogalmazott. A választóknak azt üzente: szavazzanak akire akarnak, csak ne a Fideszre.

Róna: Aki a Fideszre szavaz, az EU-ból való kilépésre szavaz


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »