Romák vertek meg egy ATO-katonát Beregszászban és sportolókból álló rablóbandát fogtak Ukrajnában: március 31-i hírösszefoglaló

Romák vertek meg egy ATO-katonát Beregszászban és sportolókból álló rablóbandát fogtak Ukrajnában: március 31-i hírösszefoglaló

Romák vertek meg súlyosan egy ATO-katonát Beregszászban; Sportolókból álló rablóbandát fogtak Ukrajnában (Video); Sikkasztással gyanúsítják a Kárpátaljai Megyei Tanács egyik tisztviselőjét; Ukrán vezérkari főnök: Oroszország komoly haderőt csoportosított át az ukrán határhoz; „Na jó, cigi van benne” – Ukrajnában nyomoznak a szocialista csempész után. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 31-én.

Március 30-án verekedés tört ki Beregszászban, az ATB szupermarketben, amely kis híján tragédiával végződött. A bűnüldöző szerveknél lévő forrásai szerint a verekedésről szóló bejelentés hajnali két órakor érkezett. Öt roma nemzetiségű fiatalember konfliktusba keveredett két férfivel a szupermarketben.  

Ukrajnában három megye rendőrtisztjei felszámoltak egy szervezett bűnözői csoportot, amelynek tagjai 2020 és 2021 között terrorizálták Nyugat-Ukrajna lakóit. A nyomozás során kiderült, hogy Lemberg megye lakosai érintettek a bűncselekményekben. Megtámadták és kirabolták azokat az embereket, akik devizaügyleteket folytattak. 

Hírdetés

A Kárpátaljai Megyei Rendőrség nyomozói korrupció gyanúja miatt hivatalosan is vádat emeltek az egyik tisztviselő ellen, aki vezető pozíciót tölt be a Kárpátaljai Megyei Tanácsban. A férfi hivatali helyzetével visszaélve részt vesz a közpénzek pazarlásában. Az ügyben folytatódik az előzetes vizsgálat. 

Oroszország nemrég a közelgő „Nyugat 2021” elnevezésű hadgyakorlat leple alatt komoly haderőt csoportosított át az ukrán határ közelébe, a brjanszki és a voronyezsi területekre, valamint az általa ideiglenesen megszállt Krím félszigetre – mondta Ruszlan Homcsak vezérkari főnök kedden a kijevi parlament rendkívüli ülésén, amelyet a Donyec-medencei válság megvitatásának szenteltek.

„Ukrajnában indult nyomozás a szocialista Legény Zsolt ellen” – derült ki azokból a dokumentumokból, amelyeket Budai Gyula, fideszes képviselő tett közzé az interneten. Az ukrán vámhatóság tavaly decemberben talált nagy mennyiségű zárjegy nélküli cigarettát Legény Zsolt autójának csomagtartójában.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »