Rogozin, orosz miniszterelnök helyettes, és a románok

Válasz Frank Freedman, 2015/12/02 – 17:18kor a NIF-en feltett KÉRDÉSÉRE, ill. MEGJEGYZÉSÉRE. A megjegyzés szerint Rogozin, orosz miniszterelnök helyettes, vadaszgéppel repülne át Románián.

Pontosítanom kell! Rogozin nem vadászgépet mondott, hanem stratégiai bombázót! Stratégiai bombázókként Oroszországban, hadrendben még mindig a TU 160-asok vannak. Ezek 4 darab nagy hatóerejű atombombát (fissziós) vagy hidrogénbombát (fúziós) tudnak magukkal vinni. Egy ilyen repülőgéppel be lehet repülni bármelyik ország területére. Amennyiben az illető pilótának és társainak nincsenek biztos károkozási szándékai, akkor ezeket senki sem meri lelőni a saját területe fölött. Ezt a gépet TU 160-asnak nevezik, és mindig vadászgépek raja kiséri őket.

A linken lévő cikkben röviden bemutatom a fejlesztés alatt álló új stratégiai bombázót is, mely láthatatlan lesz a NATO radarok számára:

Az atomháború kitörésének előjeleiről

A miniszterelnökhelyettes villámháborút is emlegetett Románia ellen, és meggyőződését fejezte ki arról, hogy Romániát az orosz haderő 30 percen belül térdre kényszeríti!

Hírdetés

Rogozin miniszterelnökhelyettesként felelős a hadseregért!

Dühét az váltotta ki, hogy amikor Ukrajnát kerülve Transznisztriába (Dnyeszteren Túli Köztársaságba) szándékozott repülni, akkor a Fekete Tengeren volt kénytelen átrepülni, érintve a mai Romániát, berepülve Moldáviába, ahol Chisinauban le kellett volna szálljon. Ugyanis a Dnyeszteren Túli Köztársaságban időközben szavaztak az Oroszországhoz való csatlakozásról és ezeket a szavazó cédulákat akarta Rogozin elhozni. A románok vadászgépekkel akadályozták Rogozin berepülését egész addig, amig súlyos fenyegetések hangzottak el orosz részről.

A villámháborúval való fenyegetéshez úgy juttatták el Rogozint a románok, hogy visszafele jövet a Chisinau-i reptéren elkobozták tőle a szavazócédulákat és több óráig, keresztülhágva minden nemzetközi diplomáciai előírást, ott várakoztatták Rogozint és csapatát, átkutatták a csomagjaikat és el is kobozták azt, ami nekik, a románoknak, kellett, vagyis a szavazó cédulákat.

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István

Zürich – Erdőszentgyörgy

TU 160-as orosz stratégiai bombázó adatai (sajnos csak német nyelven; kinagyításhoz katt a képre)
Kategória:Hírek, Külföld, Kommentár Tagged: orosz-román kapcsolat, Rogozin, stratégiai bombázó, villámháború


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »