Rogánék körétől jutott áron alul ingatlanhoz a kutyapárt hegyvidéki képviselőjelöltje a Belvárosban

Rogánék körétől jutott áron alul ingatlanhoz a kutyapárt hegyvidéki képviselőjelöltje a Belvárosban

Pásztor Tibor, a Kutyapárt hegyvidéki jelöltje a piaci ár 50 százalékáért jutott ingatlanhoz a Belvárosban a Rogán Antalék nevével fémjelzett ingatlanmutyi időszakában, írja a Magyar Jelen.

Pásztor Tibort indítja a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a XII. kerületben önkormányzati képviselőjelöltként a 3. választókerületben. A viccpárt hegyvidéki programjában nagy hangsúlyt kapott az átlátható közbeszerzések követelése, azonban a jelöltjeikkel kapcsolatban úgy tűnik, nincsenek ilyen elvárásaik. Pásztor Tibor 1998-tól 2014-ig az MSZP színeiben volt önkormányzati képviselő és frakcióvezető, valamint polgármesterjelölt az V. kerületben.

A belvárosi ingatlanmutyi történetéhez vissza kell mennünk az időben 2006-2014 közé, amikor a Rogán Antal vezette V. kerületi önkormányzat jóval áron alul, akár 50 százalékos kedvezménnyel árusította ki tömegével az önkormányzati lakásokat, üzlethelyiségeket.

Hírdetés

Az üggyel kapcsolatban számos fideszes politikus, többek között az V. kerület mostani kormánypárti polgármestere, Szentgyörgyvölgyi Péter neve is felmerült, de ellenzéki, akkori MSZP-politikusokkal is találkozhatunk a kiszivárgott névsorban, amelyet az önkormányzat csak az Átlátszó.hu perindítása után volt hajlandó közölni.

Közöttük található az a Pásztor Tibor, aki 2008-ban 7 246 500 forintért vásárolt meg egy 41 négyzetméteres lakást a Balassi Bálint utcában. Ez az ár a hivatalos értékbecslés (14 490 000 Ft) 50 százaléka.

A Kutyapárt hegyvidéki jelöltje tehát haszonélvezője volt a Rogán Antalék köre által kiépített belvárosi lakásmutyinak, amellyel milliárdos kárt okoztak az V. kerületnek, állapítja meg a lap.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »