Rogán megint válik

Rogán megint válik

És ezt a Miniszterelnöki Kabinetiroda Sajtóosztályán keresztül jelentette be épp aktuális feleségével:

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília
Rogán Antal

Hírdetés

A vagyoni szálakat egyébként nem lesz egyszerű szétbogozni, tekintve, hogy a Rogán Cecília nevén lévő jövedelmek már felülmúlják Rogán Antal hivatalos fizetését. A miniszter az állami felső vezetők juttatásait listázó dokumentumok szerint havi bruttó 1,97 milliót kap a Miniszterelnöki Kabinetirodától, és a parlamenti honlap szerint majd 1 millió a képviselői javadalma. De mivel Rogán Antalnak "feltalálóként" van egy szabadalma, amiből a vagyonnyilatkozata szerint 42,6 milliós jövedelemre tesz szert, de nem havi, hanem „eseti” rendszerességgel.

Ehhez képest Rogán Cecília és Sarka Kata cége, a Nakama & Partners Mészáros Lőrinc-i értelemben véve szárnyal, 2 év alatt meghuszonháromszorozta a bevételeit, és 56-szorosára növelte az adózott nyereségét. A tulajdonosok tavaly 136 milliós osztalékot vettek ki a cégből – emlékeztet a 444 blog.

De Rogán Cecíliának van médiacége is, a Top News Hungary Kft.-t szintén Sarka Katával alapította, de ő a többségi tulajdonos. Ezen kívül a Rogán-Gaál Cecília cége által szervezett sporteseményeket is bőkezűen támogatják állami cégek, a rendezvényeket lebonyolító cég pedig még a férje által vezetett minisztérium által kiadott kampánymilliárdokon is hízik.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »