Rogán felesége más – a Terminátor mellé állt

Rogán Antal (43) kedves neje Rogán Gaál Cecília (31) is beszállt az amerikai homoszexuális-házasságok legalizálása után kitört nagy profilkép-csere háborúba.

Rogán Antal, az ismert kormánypárti politikus-celeb, az V. kerület egykori polgármestere, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője olyan hölgyet vett el feleségül 8 éve, aki most az LMBTQ- közösség mellet tört lándzsát. Más, mint Orbán vagy a nem buzeráns Kocsis Máté (34). Ezt látva a Budapest Pride szervezői örömükben meg is hívták Rogán Cecíliát az esemény megnyitójára.

Hírdetés

Orbán Viktor (52) magyar miniszterelnök a Homofóbia-ellenes világnapon újságíró kérdésre elmondta, hogy a homoszexuálisokkal kapcsolatban minden úgy jó, ahogy van, megköszönte az LMBTQ embereknek, hogy nem provokálnak, emlékeztet arra is, hogy magyar alaptörvény szerint a házasság intézménye kizárólag egy férfi és egy nő között keletkezhet. Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója (34) és Kovács Zoltán (46) kormányszóvivő alighanem a hazai szabályozás mellett kiállva szintén lecserélte a profilképét egy-egy olyanra, amin a magyar trikolór mögött pózolnak. 

Ez a gesztus Demokratikus Koalíciót annyira felizgatta, hogy kommunikációs fogást félreértelmezve, belpolitikai vonatkozásaiban kiemelten fontos közleményt adtak ki, szerintük a magyar zászló ebben a kontextusban provokál, kirekeszt, kifigurázva a szivárványszínű profilkép-csere mozgalmat. Az összecsapás emblematikus zászlóvivője egyébként a Terminátor, az amerikai legfelsőbb bíróság határozatát támogató Arnold Schwarzenegger (68).


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »