Rogán Antal: Hibáztam

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője elismerte, hogy hiba volt a helikopterezés.

“Hibáztam, amiért önök most le is veszik rólam a keresztvizet” – jelentette ki Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, akit keményen támadtak a parlamentben amiért helikopterrel ment egy vidéki lagziba, ráadásul a kormány számára kiemelt fontosságú kvótanépszavazás napján. 

Azt ugyanakkora Jobbiknak címezve megjegyezte, hogy akkor turkáljanak az ő zsebében, ha Kovács KGBélát hazahívták Brüsszelből, és eredeti helyére, Moszkvába irányítják.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a politikus és családja helikopterrel ment egy vidéki lagziba.

Az ügyet felderítő Népszabadság az ügyben megkereste Rogán Antalt is, aki közölte: minden bizonnyal összetévesztették valakivel, ilyen nem történt. Emellett perrel fenyegette azokat, akik közlik az információt. Később elküldtek neki egy, a birtokukba jutott képet is, ám erre a politikus nem reagált.

A helikoptert üzemeltető Fly-Coop Kft. tulajdonosa, Jakab Tamás azzal hárította el a Népszabadság érdeklődését, hogy nem tudja, merre járt a cégük ékkövének számító helikopter. De ha tudná, akkor sem mondaná meg, hiszen az ügyfeleik diszkréciót várnak el a cégtől – fűzte hozzá. Azonban három órával azt követően,­ hogy Rogán Antalnak elküldték a fényképet, már frissebb volt a bérbeadó memóriája. „Én ajánlottam fel Cecíliának, hogy visszahozom őket Mándokról, az esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk. Cégem a Nakama & Partners ügyfele, amelynek Rogán Cecília a tulajdonosa. Megállapodásunk szerint az út költségeit a két cég barterezi el egymással. Ez a szívesség kifejezetten Cecíliának szól, akit személyesen is ismerek, nem a férjének” – közölte.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »