Rockefeller-haver lánya: "A mi feladatunk, a médiáé, hogy kontrolláljuk, hogy az emberek mit hisznek"

Az alábbi felvételen az MSNBC “Morning Joe” című adásának részlete látható. Ebben az egyik műsorvezető, Mika Brzezinski ezt fejtegette:

„Nos, és azt hiszem, hogy a veszélyes, tudod, élek itt azok, hogy [Trump elnök] megpróbálja aláásni a médiát, megpróbálja a saját tényeit legyártani, és lehet, hogy miközben a munkanélküliség és a gazdaság romlik, már annyira alááshatta a hírközlést, hogy gyakorlatilag pontosan kontrollálni tudja, hogy az emberek mit hisznek. És az a mi feladatunk [a médiáé].”

“Well, and I think that the dangerous, you know, edges here are that he is trying to undermine the media, trying to make up his own facts, and it could be that while unemployment and the economy worsens, he could have undermined the messaging so much that he can actually control exactly what people think. And that is our job.”

A freudi elszólás egy szép példáját láthattuk.

Először – úgy tűnik, hogy – az alma nem esett messze a fájától: az apja, Zbigniew Brzezinski a Háromoldalú Bizottság (Trilateral Commission) társalapítója volt David Rockefellerrel, valamint annak igazgatójaként szolgált 1973 és 1976 között.

Hírdetés

Másodszor, pont abban az MSNBC-ben beszélnek Trump állítólagos saját tényeiről, ahol Brian Williams műsorvezetőként dolgozik. Róla azt kell tudni, hogy azt hazudta, hogy iraki kiküldetése alatt lelőtték azt a helikoptert, amin utazott. Amikor később a katonák nyilvánosságra hozták, hogy csak 30-60 perccel később, egy másik helikopterrel érkezett a helyszínre, kénytelen volt beismerni a hazugságát.

Harmadszor, nem csoda, hogy a józan amerikaiak által csak blődsodratú médiának (Lamestream Media) gúnyolt fősodratú média pánikban van: már nem az 1990-es években vagyunk, amikor kizárólagosan ők mondhatták meg, hogy mi a helyzet, hanem az internet elterjedésével bárki szabadon hozzáférhet az információhoz, vagy fordulhat alternatív internetes hírfelületekhez is.

Éppen ezért kérem a józan olvasókat, hogy akár ezt a hírt is felhasználva próbálják rávenni családtagjaikat és ismerőseiket, hogy a CNN, MSNBC, Tv2, RTL Klub és egyéb televíziós propagandisták bámulása helyett inkább forduljanak az alternatív internetes hírfelületek felé.

Ha az alábbi forrást törölnék, elég rákeresni a névre és a megfelelő kifejezésekre, és meg lehet találni a felvételt.

MSNBC ‘Its Our Job To Control What People Think’

Hidra – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »