Robert F. Kennedy bemutatja Bill Gates vakcinadiktatúra-tervét

Még mielőtt bárki is összeesküvés-elméletet kiáltana a cím láttán, le kell szögeznünk, hogy a lentebb leírtakat egy a Fehér Házhoz családi kapcsolatok révén fűződő úriember állításiból merítettünk. Ám mivel a legtöbb oldal angol nyelvű, a Google pedig erősen cenzúrázza keresőjében a Bill Gates-re vonatkozó híreket, ezért a tisztánlátás végett kötelességünknek érezzük az ilyen jellegű hírek közlését is. Annál is inkább, mivel nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Robert F. Kennedy amerikai ügyvéd és környezetvédő, a meggyilkolt John F. Kennedy elnök unokaöccse, a Waterkeeper Allice nevű nonprofit környezetvédelmi csoport igazgatóságának elnöke, (melyet 1999-ben alapítottak),2020 április 9-i Instagram bejegyzésében a következőket írja:

Gates filantrópizmusát számos vakcinákkal kapcsolatos vállalkozás táplálja, ideértve a Microsoft globális ID vállalkozását is, melyekkel diktatórikus ellenőrzésre törekszik a globális egészségpolitika felett.

Úgy tűnik, hogy Gates vakcinák iránti rögeszméjét egy messiási meggyőződés táplálja, miszerint őt rendelték arra, hogy technológiával és istenszerű hajlandósággal kísérletezzen a kisebb emberek életével.

Azzal az ígérettel, hogy 1,2 millió dollárral felszámolják a gyermekbénulást (polio), Gates átvette az irányítást India Nemzeti Tanácsadó Testületében (Indias National Advisory Board, a továbbiakban csak NAB). Az indiai orvosok Gates kampányát okolják egy pusztító polio járvány miatt. A gyermekbénulás járvány 2000 és 2017 között 496 000 gyermeket bénított meg. Ennek hatására 2017-ben az Egészségügyi Világszervezet visszahívta Gates oltási rendjét, majd őt és rokonait eltávolította a NAB-ból. A gyermekbénulás aránya ezek után rohamosan csökkent. 2017-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vonakodva ismerte el, hogy a gyermekbénulás nagy arányú növekedését a Gates vakcinájából származó törzs okozta. A legfélelmetesebb járványok Kongóban, a Fülöp-szigeteken és Afganisztánban mind Gates oltásaihoz köthetők. 2018-ra a globális gyermekbénulás eseteinek 3/4-e származott Gates oltásaiból.

2014-ben a  Gates Foundation  finanszírozta a GSK és a Merck által kifejlesztett kísérleti HPV vakcinák tesztjeit. A tesztelés 23 000 fiatal lányt érintett Indiában. Körülbelül 1200 szenvedett súlyos mellékhatásoktól, beleértve az autoimmun és termékenységi rendellenességeket. Közülük hét lány elhalálozott. Az indiai kormány vizsgálatai szerint a Gates által finanszírozott kutatók súlyos etikai vétségeket követtek el: kiszolgáltatott falusi lányokat idéztek bíróság elé, megfélemlítették a szülőket, hozzájáruló űrlapokat hamisítottak és megtagadták a sérült lányok orvosi ellátását. Az ügy mostanra az ország legfelsőbb bíróságán van.

2010-ben a Gates Alapítvány finanszírozta a GSK kísérleti malária-vakcinájának tesztelését. 151 afrikai csecsemő halt meg. 5049 gyermekből 1048-nál súlyos mellékhatások, köztük bénulás, rohamok és lázgörcsök jelentkeztek.

A Gates 2002 MenAfriVac kampányának keretén belül (Afrika szubszaharai részén) Gates munkatársai afrikai gyermekek ezreit oltották be agyhártyagyulladás ellen. Több gyermek bénult meg. Az újságok hasábjain a következő szalagcímek voltak olvashatóak: „Mi tengerimalacok vagyunk a droggyártóknak”  Nelson Mandela korábbi vezető közgazdásza, Patrick Bond professzor Gates filantróp gyakorlatát „könyörtelennek” és „erkölcstelennek” minősítette

2010-ben Gates 10 milliárd dollárt különített el a WHO-nak, ígérve a népesség csökkentését, részben új oltásokkal. Egy hónappal később Gates a Ted Talknak elmondta, hogy az új oltások „csökkenthetik a népességet”. 2014-ben a kenyai katolikus orvosok szövetsége azzal vádolta a WHO-t, hogy több millió kenyai nőt kémiai úton sterilizál egy hamis „tetanusz” oltási kampánnyal. A független laboratóriumok minden tesztelt vakcinában megtalálták a sterilizálási képletet. Miután tagadta a vádakat, a WHO elismerte, hogy több, mint egy évtizede fejlesztette ki a sterilizálási vakcinákat. Hasonló vádak érkeztek Tanzániából, Nicaraguából, Mexikóból és a Fülöp-szigetekről is.

Egy 2017-es tanulmány (Morgensen et al. 2017) kimutatta, hogy a WHO népszerű DTP-je több afrikai embert ölt meg, mint az a betegség, amelyet megelőzni látszik. Az beoltott gyermekek körében tízszer nagyobb volt a halálozási arány, mint azok körében, akiket nem oltottak be.

A globális közegészségügyi szószólók azzal vádolták Gates-t világszerte, hogy a WHO irányvonalát eltérítette azoktól a projektektől, melyek bizonyítottan megfékezik a fertőző megbetegedéseket: tiszta víz, higiénia, táplálkozás és gazdasági fejlődés. Állítólag Gates rengeteg erőforrást mozgósított annak érdekében, hogy azt sulykolja az emberek fejébe, hogy az egészség „csak egy fecskendőben jelenik meg”.

Hírdetés

Amellett, hogy jótékonysági tevékenységét felhasználta a WHO, az UNICEF, a GAVI és a PATH ellenőrzésére, Gates finanszírozza az oltásokat előállító magán gyógyszergyárakat és a gyógyszeripar hatalmas korporációit, amelyek megtévesztő propagandát sugároznak, csalárd tanulmányokat, felügyeleti és pszichológiai módszereket dolgoznak ki az oltásszkeptikusok és oltásellenesek meggyőzésére és elhallgattatására. Ennek érdekében Gates minden erejét és pénzét beveti.

Kennedy szerint Gates a Pharmedia-s megjelenéseiben vidámnak tűnik, hogy a Covid-19 válság lehetőséget ad neki arra, hogy harmadik világbeli oltási programjait amerikai gyermekekre kényszerítse.

Eddig az áprilisi Intagram bejegyzés tartalma.

Kennedy egy augusztus 15.-ei bejegyzésében még ennél is tovább megy és azt állítja, hogy Gates célja a társadalom feletti teljes kontrol megteremtése az oltásokkal. Szerinte ugyanis Gates-nek az a terve, hogy aki nem lesz beoltva, az bizonyos módszerekkel társadalomi kirekesztetté válik.

Ezeket az állításokat a fősodratú média természetesen igyekszik megcáfolni és Kennedyt összeesküvés-hívővnek titulálni.

Egyébként John F. Kennedy 1947-es kongresszusi pályafutásának kezdete óta egészen 2011-ig mindig volt legalább egy Kennedy az Egyesült Államok Képviselőházában. Robert apja, akit szintén Robert F. Kennedynek hívtak (ám a nép csak „Bobby”-nak nevezte) az Egyesült Államok legfőbb ügyésze és szenátora volt. Ő egyébként szintén merénylet áldozata lett, 1968-ban, 5 évvel bátyja meggyilkolása után.

Robert F. Kennedy kijelentette, hogyha állításai közül bármi is hamis, akkor Bill Gates azonnal perelje be rágalmazásért!

Ezek után döntse el mindenki szabadon, hogy hitelt ad-e a RFK szavának!

Végh Tamás

Angol nyelvű források:

Robert F Kennedy Jr. Exposes Bill Gates’ Vaccine Dictatorship Plan – cites Gates’ twisted ‘Messiah Complex’https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2020/08/15/debunked-bill-gates-conspiracy-gets-a-boost-from-rfk-jr-marla-maples/#749d12898bb2https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2020/08/15/debunked-bill-gates-conspiracy-gets-a-boost-from-rfk-jr-marla-maples/#749d12898bb2

Megosztás

The post Robert F. Kennedy bemutatja Bill Gates vakcinadiktatúra-tervét appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Ne felejtsd Magyar! Országunk területének felosztása Magyarország területe a világháború előtt 325. 000 km2 volt –…Ők is a magyar történelem meghamisítói Minden más nép megteheti, szent kötelességének tartja azt, nemzettársainkat megtaníthatják…108 áldozata volt Csehszlovákia megszállásának Csehszlovákia Varsói Szerződés általi megszállásának 1968-ban 108 áldozata volt. A…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »