Rimaszombati-siker Alsókubinban, otthon kapott ki a Losonc, pont nélkül maradt a Fülek

Rimaszombati-siker Alsókubinban, otthon kapott ki a Losonc, pont nélkül maradt a Fülek

A rimaszombatiak idegenben Juhász mesterhármasának (35., 72., 80.) és Gembický (82.) góljának köszönhetően 4-1-re  legyőzték  a legutóbbi szezonban még MONACObet ligás Alsókubin (Dolný Kubín)  együttesét a III. liga keleti csoport hatodik fordulójának mérkőzésén, s ezzel egyet léptek előre a táblázaton. A hazaiak szépítő találatát Kristian Lukáčik szerezte a 90. percben.

Nem ment a régió másik két csapatának a hatodik fordulóban: a Fülek Iglón szenvedett vereséget, ahol a hazaiak már a 12. percben vezetést szereztek Ortegon révén. Fordulás után az 57. percben Kvernadze még egyenlített, de a hazaiak játékosa, Lačný a 83. percben beállította a végeredményt.

Losoncon a listavezető Slávia Košice zsinórban negyedik meccsét megnyerve továbbra is vezeti a táblázatot a Stropkov előtt, akik otthon verték a vendég Lipany együttesét. A Poprad hazai közönség előtt a Bardejov ellen köszörülte ki az előző fordulóban elszenvedett csorbát, míg az újonc Lokomotíva Košice meggyőző játékkal, sima győzelmet aratott a szintén jól rajtoló Snina ellen.

Vasárnap két mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek: A Kalinovo otthon kiizzadta a győzelmet a sereghajtó és az egy ponttal a tabella utolsó helyen álló Námestovo ellen. A másik mérkőzésen pedig a vendég Vranov nad Topľou második félidei játékával megérdemelten nyert a házigazdák ellen.

Eredmények: Stropkov – Lipany 4:1 (2:1), 

Losonc – Slávia Košice 0:1 (0:0),

Dolný Kubín – Rimaszombat 1:4 (0:1)),

Hírdetés

Poprad – Bardejov 3:0 (2:0),

Spišská Nová Ves – Fülek 2:1 (1:0),

Lokomotva Košice – Snina 2:0 (1:0), 

Kalinovo – Námestovo 2:0 (0:0),  

Spišské Podhradie – Vranov nad Topľou 1:3 (1:1).

 

A tabella állása a 6. forduló után:

Körkép.sk/Csomós Elemér

Felhasznált forrás: sportnet.sme.sk/futbalnet/

Képek: www.facebook.com//MŠK-Novohrad-Lučenec, illetve www.facebook.com//mfkdolnykubin


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »