Ricsi egyszerűen lusta volt hazasétálni

Ricsi egyszerűen lusta volt hazasétálni

A 25 éves cigány vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet egy olyan kisbusszal, amit a tulajdonos tudta nélkül vitt el. A debreceni rendőrök elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták.

Egy debreceni cég munkatársa értesítette a rendőrséget 2018. szeptember 19-én 14 óra körül arról, hogy telephelyükről valaki elvitt egy kisbuszt. A bejelentő elmondta, hogy a járműben GPS jeladó van, így ahogy elindult a gépjármű a cég udvaráról, a telefonja azonnal jelezte neki. Mivel a jeladó a jármű helyzetét Debrecenben, a Vezér utcában határozta meg, így a járőrök odamentek, ahol már egy fának ütközve találták a kisbuszt.

Hírdetés

A 25 éves gépjárművezető is a helyszínen volt, aki nem sérült meg a balesetben. A rendőrök igazoltatták a debreceni férfit, és megállapították, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt mutatott. Az egyenruhások előállították a sofőrt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. R. Richard beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy nem akart hazasétálni, ezért gondolta úgy, hogy elviszi az autót.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

(Police.hu korrigálva)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »