Richard Gere húzzon haza aktivistáskodni…

Meglátogatta Richard Gere amerikai színész az Open Arms bevándorlást segítő NGO szervezet hajóját, amely több mint egy hete vesztegel a Földközi-tenger közepén. Az emberjogi aktivizmusáról híres hollywoodi színész ételt és a migránsok mindennapi szükségleteinek kielégítéséhez szükséges eszközöket vitt a hajóra – írták a PestiSrácok.

A színész, aki nemrég azzal került újra az újságok hasábjaira, hogy az Oscar-gálán Kína emberjogi politikáját kritizálta (amiért aztán egy időre ki is tiltották a gáláról), most újra az emberiség megmentőjének képzeli magát, ezúttal az Open Arms álcivil szervezet hajóján járt, melyről videó felvétel is készült.

Gere az esetről készült videóban arról beszél, hogy a hajón lévők nem térhetnek haza, de Európába sem engedik be őket, ezért kéri a hatóságokat, hogy hagyjanak a bevándorlóknak egy szabad kikötőt, ahol nyugodtan kiköthetnek.

Hírdetés

Eközben Salvini azzal fenyegetőzött, hogy az olasz hatóságok elkobozzák a hajót, ha az az olasz vizekre engedély nélkül behajózik – írta a lap.

Ha Mr. Gere annyira aggódik menekültek helyzeteiről, utazzon szépen haza és vonuljon az USA déli határára aktivistáskodni… lesz dolga bőven ott, Európa dolgaiba meg ne szóljon bele… majom…

hungary first


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »