Riadót fújt a fideszes Boldog István: totális mozgósításba kezdtek

Riadót fújt a fideszes Boldog István: totális mozgósításba kezdtek

A jelek szerint, minden követ megmozgatnak Jász-Nagykun-Szolnok megyében is, hogy fideszes hívószóra haptákba vágják magukat a kormánypárti választók. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélből kiderül, hogy Boldog István, a körzet fideszes országgyűlési képviselője is riadót fújt. A politikus politikai ügyekkel foglalkozó munkatársa levelet küldött szét a környék polgármestereinek, önkormányzatainak és a helyi csoportelnököknek, hogy arra buzdítsa őket, toborozzák össze az embereket, mert nagy feladat vár rájuk március 15-én, részt kellene venniük a békemeneten.

A levélben felidézik, hogy az esemény „a kampány minden eddiginél fontosabb összejövetele lesz április 8-át, a választás napját megelőzően”. „Ez az utolsó tömegrendezvényünk választás előtt, ezért mozgósítsatok minden barátot és szimpatizánst a választókerületben!” – teszik hozzá.

http://mno.hu/

Hírdetés

Arra buzdítanak, hogy csatlakozzanak a címzettek a békemenethez, és a fideszes kampányszlogent előhúzva azt írják, a részvétellel „mutassuk meg az ellenzéknek, hogy Nekünk Magyarország az első!”

A levélben arra is kérik a szimpatizánsaikat, hogy szervezzék meg „csapataikat” és küldjék el Boldog István munkatársának, hány fővel vesznek részt a budapesti eseményen.

http://mno.hu/

Az érintetteknek csupán négy napjuk lesz visszajelezni, sikerült-e a toborzás. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a környék polgármesterei mozgósításba kezdenek-e a Facebookon, ahogy arra már nem is egy példát találtunk.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »