Retteghet a NER, a Jobbik a mai kongresszusán meghirdette ellene a NEK-et!

Retteghet a NER, a Jobbik a mai kongresszusán meghirdette ellene a NEK-et!

Története 20. országos kongresszusát tartotta a Jobbik szombaton délelőtt Budapesten. A párt küldöttei egyhangúlag fogadták el a Nemzeti Ellenállás Kiáltványát – írja a ellenállók pártlapja.

"A kongresszus cáfolt minden olyan híresztelést, amely a Jobbik gyengüléséről szól" – jelentette ki Gyöngyösi Márton a rendezvényt követő sajtótájékoztatóján. Mint fogalmazott, a "párt erős, stabil és növekedő". (De mint kiderült, ezt a hazugságot ők sem hiszik el.) Ezután ismertette, hogy az "erősödésük" jegyében taggyűlésjelleget öltő kongresszusnak négy fő téma köré csoportosult a kiáltvány elfogadása mellett: a szervezeti átalakulásról, a frakció munkájáról, valamint az önkormányzati és EP-választásra való felkészülésről szólt. Újságírói kérdésre Jakab Péter, a párt szóvivője ennek kapcsán leszögezte, hogy a szövetségi politika csak olyan értelemben került szóba, hogy Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral elképzelhetetlen bármilyen együttműködés. (Ezek szerint a "XXI. századiak" mellett már az MSZP-vel sincs nagy gond? Miért volt fontos Gyurcsányt és Orbánt említeni, miközben a szocikat nem?) A párt elnökhelyettese az EP-választás főbb témaköreinek a migrációt, a kivándorlást és az autonómia kérdéskörét jelölte meg.

A Népszava a kongresszus előtt megkérdezte Vona Gábort is, aki közölte: Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton vezetésével a Jobbik az "egyedüli helyes" utat járja. Nem csoda tehát, hogy a fogyatkozó pártnál 100%-kal ment a semmitmondó kiáltványuk elfogadása, mert náluk sosem a "szolgalekűség lesz úrrá", hanem mindenki azt követi, ami "helyes", ha egy oligarcha tenyeréből evés, akkor azt. Aki nem, azt legfeljebb bizalmi okokból kizárják.

A kongresszuson átadásra kerültek a Pongrátz Gergely-érdemkeresztek is. Idén a két díjazott Szigeti Tóth János és Mátyás Ferenc lett.

Hírdetés

(Kuruc.info – Alfahír – Népszava nyomán)

A párt erős, stabil és növekedő:

Hangfelvétel leplezi le a kilépési hullámról folytatott jobbikos hazudozást – "Hát ezt egyikünk sem hiszi el!"

"Nagyon gatya a helyzet", "pénz, bármi kell, adom, csak Sneidert támogassátok!"

Képekkel: Asztaltársaságonként 10 ezer forintot fizetett a Jobbik az augusztus 20-ai résztvevőknek, így sem voltak százan sem

"Tömegesen hagyják el a pártot, az elnökség híresztelésével szemben"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »