Részletek az angyalföldi késelésről: cigányok…

Rendőrségi forrásunk megerősítette, hogy a szerda éjszakai angyalföldi késelés cigányok közti leszámolás volt. A szíven szúrt és elhunyt Kiss Zsolt közismert bűnöző volt Újpestről, csakúgy mint a megölésével gyanúsított, szintén cigány Aradi Márton. Az ügyben számos további cigánybűnöző érintett, bár csak tanúként.

Kiss és Aradi haverok voltak, amíg az utóbbit „akarata ellenére” bedrogozták, és kábult állapotában Kiss elvette tőle a mobiltelefonját. Drog ide vagy oda, Marcikának ez azért mégsem tetszett, mire Kiss egy gumilövedékes pisztollyal háromszor rálőtt és elfutott. Addigi kiváló kapcsolatuk ezután meglehetősen megromlott.

Hírdetés

Aradi Márton ezután hazament a késéért, és elindult, hogy megkeresse Kisst és a bandáját. A Kámfor utcában, egy éjjel-nappali üzlet előtt talált rájuk, ahol összeverekedtek. A verekedés során Aradit Kiss társai többször fejbe és bordán ütötték egy feszítővassal. (Hát mert pont volt náluk egy. Hasznos holmi, nem?) Erre Marcika elővette a kését, és pontos célzással szíven szúrta Kisst. Ezzel a verekedésnek is vége lett, mert a többi csibész szétfutott. Csak később merészkedtek vissza a helyszínre, amikor Aradi már távozott. Mentőt hívtak leszúrt spanjukhoz, amely a Honvéd kórházba szállította Kiss Zsoltot, de a műtőben életét vesztette.

A rendőrségnek még mindig nem sikerült összeszednie az egész társaságot. Egyelőre csak Aradi Mártont gyanúsítják bűncselekménnyel.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »