Rés a szegedi pajzson – s akkor a sajtótájékoztatón megjelentek a bevándorlók

Rés a szegedi pajzson – s akkor a sajtótájékoztatón megjelentek a bevándorlók

Azért, amikor a képviselő épp arról tart sajtótájékoztatót, hogy Szegednél négy kilométer hosszan védtelen a vízi határszakasz, és akkor csónakkal a szerb oldalról megérkezik a helyszínre több tucatnyi illegális bevándorló, talán rádöbbenthetné a kormányt és a hirtelen-jogvédőket: a magyar határ átjáróház.

Mint ahogy arról beszámoltunk, Tóth Péter jobbikos önkormányzati képviselő sajtótájékoztató tartott pénteken a Tisza partján. A nemzeti párt szegedi elnöke figyelmeztetett: megoldást kell találni a vízi határszakaszok őrzésére is.

Elmondta: Szegednél négy kilométer hosszan a Tisza sodorvonala jelenti a magyar-szerb határt. Ezzel kapcsolatban arra emlékeztetett, hogy mivel sem a folyóba, sem pedig az ártérben nem lehet kerítést építeni, ide összpontosul majd az illegális migráció.

Rés a szegedi pajzson!

Ilyenkor, a sajtótájékoztató végén a politikusok megköszönik a sajtóképviselőinek közreműködését, esetleg az újságírók még néhány vágókép erejéig tesznek fel kérdéseket, azonban péntek délelőtti események – stílszerűen – egy másik mederben zajlottak.

Hírdetés

Ugyanis, ahogy arról Tóth Péter a Facebook oldalán beszámolt, a polgárőrség és a rendőrség emberei 34 bevándorlót állítottak elő, akik épp akkor értek át a magyar oldalra a csónakjukkal. 

Ennél plasztikusabb módon egyébként be sem lehet mutatni, hogy milyen védtelen a magyar határ.

Kedves szegediek! Meghallgattam tegnap a kormány sajtótájékoztatóját és mindent elmondtak a homokra épített kerítésekrő…

Posted by Tóth Péter on 2015. július 17.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »