Rendőrség előtt verte egymást a nyomkövetős, a péniszmutogatós, az intézetis és a seprűs asszony

Rendőrség előtt verte egymást a nyomkövetős, a péniszmutogatós, az intézetis és a seprűs asszony

Nem akármilyen üggyel kellett foglalkoznia a Hatvani Járási Ügyészségnek, a közleményben körülírt eset minden sora aranyat ér.

A szereplők:

Egy 23 éves férfi, aki nyomkövetőért cserébe megúszta a börtönt

Egy haragosa, aki szereti a péniszét mutogatni annak, akit nem komál

Egy 18 éves srác, aki nemrég szabadult ideiglenesen a javítóból

Egy hölgy, aki seprűvel hadonászva akart rendet teremteni

A helyszín:

Hatvan, a rendőrség mellett

Hírdetés

A történet:

Az ügy elsőrendű vádlottja, egy 23 éves férfit a bíróság tavaly márciusban ítélte 2 év 2 hónap szabadságvesztésre lopás vétsége miatt. A fogvatartott a börtönben végrehajtott büntetéséből – annak letöltése előtt – reintegrációs őrizetbe került, ami azt jelenti, hogy kapott egy nyomkövetőt a lábára, és otthon töltötte „büntetését”.

A jogszabály lehetőséget adott arra, hogy a férfi a Hatvani Rendőrkapitánysággal szemközti panellakását időlegesen elhagyja, és a társasház közvetlen környezetében az utcán tartózkodjon. Ebből lett a kalamajka!

Február 13-án, kora délután a férfi – élve a lehetőséggel – az utcán ácsorgott a több emeletes épület előtt, amikor meglátta, hogy régi haragosa éppen távozik a rendőrségről. Ekkor szitkozódva utána futott, majd amikor utolérte, összeverekedett vele.

Ekkor a helyszínre érkezett harmadik társuk, egy 18 éves fiatal, akit kevéssel ez előtt bocsájtottak el ideiglenesen a javítóintézetből.

A három személy kölcsönösen ütlegelte egymást az utcán mindaddig, amíg oda nem szaladt hozzájuk egy nő, aki egy seprűvel felszerelkezve próbálta meg szétválasztani őket.

Ez rövid időre sikerült is neki, ám a lábán nyomkövetőt viselő vádlott hamarosan újra összeakaszkodott a haragosával azért,

mert az a nemi szervét mutogatta az utca túloldaláról.

A bűncselekmények elkövetésének a kiérkező rendőrök vetettek véget. Az eseményeket rögzítette a rendőrkapitányság épületére szerelt biztonsági kamera, melynek felvételeit a nyomozó hatóság közvetlenül fel tudta használni a bizonyítás során. Sajnos a videót nem tették közzé, pedig jó lett volna.

A vádlottak szempontjából nem igazán érte meg a bunyó: csoportos garázdaság miatt álltak soron kívül bíróság elé, a 23 éves férfi az egri börtönbe került, haragosa próbaidőt kapott, az intézetis srác 180 óra közmunkát kapott (egyelőre csak ez a jogerős), a seprűs asszony meg egy hős.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »