Rendőrök "védték meg" Pongrátz Andrástól Sneideréket – a Jobbik elnöke új elvtársai mentegetésével gyalázta meg a nemzeti ünnepet

Rendőrök "védték meg" Pongrátz Andrástól Sneideréket – a Jobbik elnöke új elvtársai mentegetésével gyalázta meg a nemzeti ünnepet

Sok rendőr, kevés résztvevő – írta az Index a Jobbik rendezvényéről annak végén. Becslésük szerint "alig 200 fő jöhetett össze a Corvin közben" – korábban a Mi Hazánk résztvevőit 3-400-ra tették ugyanők.

Nemzeti radikálisok egy kis csoportja zavarta meg a komcsibérencek "ünnepségét", de komoly rendőri jelenlét volt, így erőszak nélkül kiszorították őket a térről. Sneider szerint természetesen "a Fidesz bérelt emberei" voltak az őket lehazaárulózók.

Még a végén kiderül, hogy az MSZP-DK-nak semmi köze a komcsikhoz

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke azt mondta, "most újra egy bolsevik típusú rendszer irányítja az országot, ez ellen akar fellépni a Jobbik". A Fidesz bújtatta és soraiba ültette a régi kommunistákat, állította a pártelnök, és hozzátette:

Orbán Viktor pártjában több egykori kommunista van, mint ad abszurdum az MSZP-ben és a DK-ban.

WC-papírral vették célba Jákobot

Hírdetés

Valaki a tömegből WC-papírt dobott az épp beszédet mondó Jakab Péter felé. Egy kapucnis férfit ezután kivezettek a tömegből.

Lehazaárulózták a hazaárulókat

15-20 tüntető megzavarta a Jobbik rendezvényét, azt skandálták a jobbikosoknak, hogy "hazaárulók, hazaárulók!". A rendőrök kiterelték őket.

//embed.indavideo.hu/player/video/08c336e021

"Ezeket a gazembereket véditek?"

Ezt kérdezte elcsukló hangon Pongrátz András a rendőröktől, akik nem engedték be a Jobbik rendezvényére. Vélhetően szóban is el akarta mondani nekik a közleményben hozzájuk intézett felszólítását. Nem tehette meg…

//embed.indavideo.hu/player/video/e594e801bc


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »