Rendőrkézen az Ismerős Arcok vak zenészét kokárdája miatt megtámadó harmadik gazember is

Rendőrkézen az Ismerős Arcok vak zenészét kokárdája miatt megtámadó harmadik gazember is

A tatabányai rendőrök elfogták a csoportos garázdaság gyanúsítottját – kezdi a félinformáció közlését a rendőrség honlapja.

A Tatabányai Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást három tatabányai lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2016. március 13-án 16 óra 50 perckor Tatabánya belterületén egy általuk előidézett közlekedési veszélyhelyzet miatt szóváltásba kerültek egy helyi férfival. A tettesek a vitát követően a sértettet több alkalommal fejen ütötték, majd megrúgták, és járművét megrongálták.

A verekedést egy közeli panelházban lakó fiatal fényképezőgéppel akarta rögzíteni, azonban a támadók ezt észlelték és őt is bántalmazták.

A nyomozók továbbá megállapították, hogy a tettesek korábban egy helyi szórakozóhely parkolójában egy zenekar tagjait is bántalmazták – írja a Police.hu. A rendőrség honlapján természetesen egy sor sem szól arról, hogy azokról a taknyokról van szó, akik az Ismerős Arcok március 13-i, tatabányai koncertjén támadtak a zenekar vak szaxofonosára, Tánczos Istvánra, illetve technikusaikra. Az Ismerős Arcok akkori közleménye szerint „a támadás azért történt, mert a zenekar tagjai kokárdát viseltek”.

Hírdetés


Répás és Ugrai

A rendőrök Répás Dávid 23 éves, valamint B. Dániel 20 éves tatabányai lakosokat elfogták, és őrizetbe vették. A csoport harmadik, ismeretlen helyen tartózkodó tagja Ugrai Zsolt 33 éves tatabányai lakos ellen a nyomozóhatóság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök 2016. április 15-én 8 óra 15 perckor Tatabánya területén Ugrai Zsoltot elfogták és a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsítottat a kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Dávidéknak még mindig szúrja a szemét a kokárda: megütötték az Ismerős Arcok vak zenészét


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »