Rendes volt a szíriai kultúrlény: a gyermekek helyett a pónit választotta az állatkertben

Rendes volt a szíriai kultúrlény: a gyermekek helyett a pónit választotta az állatkertben

A Berliner Morgenpost cikkének fordítása:

Zoofília esete Berlinben – egy férfi állítólag egy pónin tett erőszakot a Görlitzer parkban

Egy fiatal gyerekkel lévő bébiszitter látta a jelenetet, lefényképezte a férfit, és gondoskodott őrizetbe vételéről.

Egy fiatalember állítólag szexuális erőszakot tett a Görlitzer parkban lévő „Kinderbauernhof” [Gyermekparasztudvar] egy póniján. Ezt a létesítmény egy női munkatársa megerősítette a Berliner Morgenpostnak. Az eset múlt hét pénteken [2017. november 3-án], 15 óra körül történt. Amanda F. (a nevét a szerkesztőség megváltoztatta) elsőként a Berliner Morgenpostnak írta le az esetet. „A bébiszitterem a fiunkkal a Görlitzer parkban volt úton. Azt kellett együtt látniuk, ahogyan a férfi a pónin szexuális erőszakot tesz”. A bébiszittere leírta neki az esetet, valamint beszélt a Görlitzer parkban alkalmazott úgynevezett parkjárókkal is. Az esettel kapcsolatban nem akar többet nyilatkozni. A jelenet túlságosan megrendítő volt.

Hírdetés

Ahogyan a Kinderbauernhof női munkatársa a Berliner Morgenpostnak elmondta, a bébiszitter lélekjelenlétről tanúbizonyságot téve fényképet készített a férfiról annak tette közben, és azonnal értesítette a Kinderbauernhof munkatársait. A parkjárókat, akiknek a Görlitzer parkban a biztonságról kell gondoskodniuk, szintén bevonták. A munkatársak hívták a rendőrséget. A fiatalember észrevette, hogy tettét kifigyelték, azután otthagyta az állatot és eltűnt a parkban.

A férfit kitiltották és feljelentették

A parkjárók azután a férfit a fénykép alapján keresték, és meg is találták, valamint a rendőrség megérkezéséig visszatartották. A rendőrség részéről megállapították a személyazonosságát. „Kitiltottuk a parasztudvarból”, mondja a női munkatárs. „Ha mégis visszajön, jelentjük. Ilyesmi nálunk még nem fordult elő”. Az esetről feljelentést tettek. A rendőrség megerősítette, hogy egy 23 éves szíriai születésű férfi ellen feljelentés történt az állatvédelmi törvény megszegése, valamint „szexuális cselekmény általi közbotrányokozás” miatt.

A gyermekállatkert mindenek előtt a fiatal családok körében kedvelt. Két pónival, két szamárral, fél tucat birkával és kecskével, valamint mindenkor mintegy tíz tyúkkal, kacsával és nyúllal rendelkezik. „Itt az egész év során pozitív dolgok történnek”, mondja a női munkatárs. „Kár, hogy minket most egy ilyen esettel hoznak kapcsolatba”.

A közbotrányokozás Németországban a büntetőtörvénykönyv 183. (a) paragrafusa szerint egy évig terjedő szabadságvesztéssel vagy pénzbüntetéssel bír. Az állatvédelmi törvény megszegése három évig terjedő szabadságvesztéssel vagy pénzbüntetéssel bír, amennyiben az állatnak jelentős fájdalmat okoztak.

(Hidra – Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »