Rendelj Berkit 110-ért!

Az Animal Planet TV2 Édes Élet című trash-realityjének sztárja, Berki Krisztián már offline is hozzáférhető. Felejtse el a tortából kiugró meztelen csajokat, a latexos, ostoros táncosnőket, a stand up-osokat, Koós Jánost és Kozsót is. A rendezvényszervezésben új korszak kezdődik! Rendeljen Ön is szülinapjára, névnapjára, esetleg cégének 10 éves jubileumára celeb-bűnözőt! 

A magyar internetbe tegnap berobbant link tanúsága szerint az acéltestű, bronzbarna neandervölgyi 2 órás fellépéseket vállal, méghozzá extrákkal! Az élménybeszámolón, közönségtalálkozón, közös fotózáson (!) és celeb-báron (wtf?)  túl dedikálást is vállal – jobb híján a mellékelt kép tanúsága szerint végtagokra, mivel Berki saját művéről nem tud az irodalomtörténet.

Ha igazán menő bulikára vágyunk, amelyről előre ki akarjuk szűrni 60 IQ feletti haverjainkat (okostojásokkal csak a baj van), videó-meghívót is rendelhetünk Krisztől, amelyben személyesen mondja el, mekkora király lesz a rendezvény, különösen mert ő ott lesz, és hajnalig marad, sőt Pamelával segítenek párt találni a lúzereknek.

Ha valakiben ezek után még lenne kétely az ajánlat visszautasíthatatlan jellegét illetően, azokat Grexa Zsolt menedzser hírlevele biztosan megtérdelteti. Ebből megtudhatjuk, hogy Krisztián mindenütt sikert arat, ahol megjelenik, sőt, nem csak a csajok, de a fiúk is bírják.

Ennek titkát a kiváló marketing-szakember szadkolgozati szintű eszmefuttatásban osztja meg velünk, amelyet egyszerűen lehetetlen nem idézni.

„A válasz egyszerű: Berki Krisztián ugyanis a magyar ember archetípusa, az alapvető magyar jellemvonások megszemélyesítője. Tehát nem állítok kevesebbet, mint hogy Berki Krisztián a magyar virtus megjelenítője, általános példakép. Hadd igazoljam ezt pár kiragadott esménnyel Berki Krisztián életéből:

 Fradi Vezető

Diploma és nyelvtudás nélkül odakerült és helyt állt éveken keresztül. (Ezt a fradisták kicsit másképp látják) Hány népmesénk szól ugyanerről, hogy csak akarnod kell és keményen dolgoznod, és te is megcsinálhatod a szerencsédet?

Sportoló

Kapusként nem volt túl sikeres, így hát váltott, kigyúrta magát és ismert testépítő lett, az IFBB Testépítő és Fitness Magyar Bajnokság Men`s Physique kategóriájában indult, és nyert.  Hányan próbálják ugyanezt utána csinálni, s élethelyzetüket ezzel javítani?

Hírdetés

Playboy

Nem egy szépfiú, de mégis… a legjobb nőket szedi össze egymás után (pl. Sónyák Szilvia fitness bajnok, Szabó Zsófia színésznő, Kapócs Zsóka szépségkirálynő), s élvezi a kapcsolatot, amíg tart – de ha véget ér, már sorban állnak a következők… Ki ne szeretne a cipőjében járni?

Gazdag

Kell-e ehhez még valamit hozzátenni? Vagyonáról, keresetéről a legvadabb pletykák keringenek – ki ne cserélne vele?

Szavahihető, vagány, bevállalós

Bevállalja a dolgokat, s akár a jeges Dunát is átússza. Ez azért keveseknek sikerül eddig, s legtöbbünk csak legmerészebb álmaiban vállalná be ennek az utánzását…

Közismert

Adásban minden nap – ki tudja, mennyit keres még ezzel is!

 És a végére megkapjuk az ultima ratio-t, a legmakacsabb kételkedőket, a leggonoszabb irigyeket is párás szemű rajongóvá transzformáló igazságot: Berki Krisztián ugyanis nem azért járja az országot, nem azért kever koktélt Zs-kategóriás szalonnadiszkókban, és tart élménybeszámolót high class proliknak, mert ebből is pénzt akar keresni. Véletlenül sem!

„Ezek után gondolod, hogy rászorul arra, hogy akár több 100 km-t utazva közönségtalálkozókon vegyen részt? Ugye nem! Azért csinálja, mert szereti csinálni. Szeret példakép lenni, erőt, biztatást adni másoknak.”

Hát, ezért! Ezek után az ember szinte elszégyelli magát, amikor a 2 órás erőátadás és biztatás után átnyújtja a nagy Magyar Archetípusnak a szégyenletesen csekély, mindössze 110 ezres (Mrs Arhcetípussal együtt 160 ezres) tiszteletdíjat. Nem becsüljük eléggé értékeinket…

Széljegyző


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »