Rémisztő dolgokat árult el az ISIS egykori szexrabszolgája

Rémisztő dolgokat árult el az ISIS egykori szexrabszolgája

A Nobel-békedíjjal kitüntetett Nadia Murad részletesen beszámolt arról, hogyan bántak vele az Iszlám Állam dzsihadistái, míg a foglyuk volt.

– kezdte beszámolóját a 25 éves jazidi nő, Nadia Murad, akit nemrég tüntettek ki Nobel-békedíjjal. Az áldozat részletesen beszámolt arról, mi történt vele azután, hogy az Iszlám Állam harcosai lerohanták a városát és elrabolták őt.

Murad elmondta, hogy egy csorort jazidi vallású nővel együtt rabolták el a dzsihadisták, majd őt később különválasztották, mert szexrabszolgává akarták tenni. A nő elmondta, a kiválasztási procedúra után az iszlamisták elkezdték tapogatni és mint egy állatot, úgy vizsgáltak át, mindenhol megfogdosták.

Részletesen beszámolt, hogyan is nézett ki az, mikor épp eladták a rabszolgapiacon. Le kellett mennie pár társával együtt egy szobába, ahol az Iszlám Állam tagjai beregisztrálták magukat, hogy rögzítsék, ők is érdekeltek az „aukción”. 

– mesélte, majd hozzátette, hogy végül egy kisebb férfihoz került, akiről kiderült, hogy egy moszuli bíró.

Hírdetés

Egy korábbi beszédében a nő elmesélte, hogy elrablása után az iszlamisták több ezer jazidit megerőszakoltak, az anyját és hat testvérét pedig egy nap alatt végezték ki. 

– közölte korábban.

Bokor Gábor – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »