Reiner Péter: Tegnapi gusztustalan vonaglás vs. megemlékezés a Nemzeti Hadsereg megalakulásának 100. évfordulójáról

Tisztelt Honfitársaim, kedves barátaim!

A pöcegödör rothadó erkölcsiségének tegnapi budapesti tombolásával egyidőben történt a másik Magyarország honfijai és honleányai meggyőződésem szerint nemzetünk elsöprő többsége nevében is  hiteles megemlékezése és felejthetetlen közösségi élménye Szegeden, ahol a Horthy Miklós Kormányzónk és az általa alapított Nemzeti Hadseregünk megalakulása centenáriumán emlékeztünk közelmúltunk hiteles történelmének felemelő állomására.

Pontosan értem és tudom, hogy sokakat mélységesen felháborít az idegenek által reánk erőszakolt másság szabadossága vadhajtásaként bemocskolni kísérelt Kormányzó arcképének bemutatása, melyet Budaházy Gyuri segítségével tettem közzé és a Vadhajtások hírportál tudósítója fotózott le az embernek látszók tegnapi “vonulásán”.

Mélyen értem és azonosulok a Vitézi Rendek tegnapi közleményével, melyet szintén az említett hírportál közölt le, sajnálom, nem tartom elégségesnek!

Azonosulok, Budaházi Györgynek ma a Pozsonyi Csata emlékére tartott Hősök terei megemlékezésén beszédében elhangzott megjegyzésével, hogy a magyarság párti egyesületek, közösségek sokkal erősebb elutasítására lenne szükség a tegnap sokadszorra megtapasztaltaknál, hogy eleve elejét vegyük a magyarságunktól idegen, mássági megmozdulásoknak.

Számomra is érthetetlen, hogy a demokrácia rosszul értelmezett nevében kormányunk miért engedélyezi az életveszélyes erkölcstelenséget sugárzó szabadosság évről évre történő utcai terrorját!

Hírdetés

Nemzetünket a széles körben történő régmúltunk és közelmúltunk iskoláinkban történő tantervi ismertetése mentheti csak meg és nem szabad törődni az idegen érdekek szolgálatában álló “tiltakozókkal”.

Minden áron áron megvédjük Kormányzónk dicső emlékét és elítéljük az őt és emlékét bemocskolni szándékozókat, bárkik legyenek is azok!

Elég a hátrálásból és köztéri szobrot végre Kormányzónknak! (A  tegnapi megemlékezésen Szegeden a polgármesteri székbe igyekvők erre ígéretet is tettek.)

Isten áldja Magyarországot és Magyar Nemzetünket!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »