Régi vágású kereszténydemokrácia: pornócsatornán bukkant fel a fideszes orgia, Az Ördög Ügyvédje hétfőre folytatást ígér

Régi vágású kereszténydemokrácia: pornócsatornán bukkant fel a fideszes orgia, Az Ördög Ügyvédje hétfőre folytatást ígér

A szombati, elkötelezett konzervatív fideszesek számára nehezen magyarázható fotó után újabb kompromittáló anyagot tett közzé Az Ördög Ügyvédje nevű névtelen blog. A szerző, aki az eddig nyilvánosságra hozott részletek alapján szinte biztosan a győri Fidesz és Borkai Zsolt polgármester szűk köréhez tartozik (helyesebben: tartozott), ezúttal egy pornócsatorna linkjét tette közzé. A tizenkét másodperces videón egyértelműen az a csapat látható, akik korábban a fotókon szerepelnek, az egyik, Fekete Pákó Add ide a didit című zenéjére prostituálttal közösülő férfi pedig megtévesztésig hasonlít Borkai Zsoltra.

Bár lehet, hogy csak a fénytörés téveszt meg minket…

A blog szerzője kifogásolja, hogy Borkai nem válaszol arra,

miért drogra, prostikra és magánrepülőzésre költötte a győriektől ellopott pénzt.

Borkai Zsolt egyébként mindössze annyival reagált, hogy Facebook-oldalára kitett egy képet a családjáról ezzel a szöveggel:

Hírdetés

Kitartunk. Jóban, rosszban.

Erre válaszul Az Ördög Ügyvédje vasárnap este egy újabb – most csak szöveget tartalmazó – bejegyzést tett közzé, melyben szemére veti, hogy a fideszes politikus a családját használja „golyófogónak”.

Csak azért, mert ilyen undorító vagy, holnap jöjjön még egy kis extra

– teszi hozzá.

A pornócsatorna linkjét nem tesszük közzé, a szivárogtató szigorúan tizennyolc éven felülieknek szóló blogbejegyzése itt érhető el.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »