Recseg ropog – Egyenesen

Recseg ropog – Egyenesen

Adás:
2018. február 5., hétfő 19.00

RECSEG-ROPOG

Miközben a kormány sikerpropagandát folytat, az államadósság folyamatosan nő – állítja a Civitas Intézet vezérigazgatója. Vendégünk Vértesy László.

DAGOBERT BÁCSI

Lázár jobbkezéig érhet a Tiborcz-botrány – állítja az LMP társelnöke. A politikus kiderítette: csak látszólag jutottak nyugvópontra Orbán vejének botrányos ügyei, de valójában még mindig tart a nyomozás. A stúdióba várjuk Hadházy Ákost.

AMORÁLIS HECC

Hírdetés

Kilenc ellenzéki párt megkezdte az aláírásgyűjtést, hogy népszavazás dönthessen a 3-as metró akadálymentesítéséről. A főpolgármester szerint ez az MSZP és zéró támogatottságú csatlósainak milliárdokba kerülő választási akciója, egy amorális hecc. Hogy így van-e arról a kezdeményezőt, a szocialista Horváth Csabát kérdezzük.

BŰVÉSZKEDÉS

Somogyi Zoltán a jövőben tanácsadóként segíti a tekintélyes politikusokból álló V18-akat abban, hogy minél több választópolgárt tudjanak szavazásra buzdítani. Még ha el is megyünk szavazni, mit kezdjünk majd egy olyan választási rendszerrel, ami még Kövér László szerint is a kormánynak lejt? Megkérdezzük a politikai elemzőt, Somogyi Zoltánt.

ÖRÖMHÍR

Pozitív hírekkel feledtetné az egészségügyben tapasztalt anomáliákat a kormányzat. A Népszava írta meg elsőként, hogy a kórházigazgatóknak központi utasításra heti két jó hírt kell szállítaniuk a kormánynak. Itt lesz Komáromi Zoltán egészségügyi szakpolitikus.

VÉLEMÉNY

Kitálalt az iparkamara volt oktatási igazgatója. A szakember szerint nyílt állami törekvés a fiatalok lebutítása, a cél pedig az, hogy minél kevesebben szerezzenek érettségit. A kamara és annak vezetője pedig mindenben kiszolgálja a hatalmat. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Kálmán László nyelvésszel és Tétényi Éva építésszel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »