Razzia Heilbronn egyik migránsszállásán – drogot és lopott telefonokat is találtak a rendőrök

Razzia Heilbronn egyik migránsszállásán – drogot és lopott telefonokat is találtak a rendőrök

Ma délután nagyszabású razziát tartott a német rendőrség a Baden-Württemberg tartománybeli Heilbronn város egyik menekültszállásán. A több mint 150 rendőr a huzamosabb ideje begyűjtött információk birtokában elsősorban kábítószert keresett, illetve a terjesztőkre kívánt lecsapni. A nyomozók marihuánát, illetve különböző lopott holmit, elsősorban számos telefont találtak a szálláson – írja a focus.de hírportál.

A razzia eredményeként a rendőrök letartóztattak kilenc migránst. A rendőrség már az idén tavasz óta több bejelentést is kapott arról, hogy például Mosbach város egyik parkjában migránsok kábítószert árusítanak, mások mellett fiatalkorúaknak is. Az információk alapján a rendőrség látókörébe összesen tizenhárom 19 és 28 év közötti gambiai férfi került.

A gambiai betolakodókat persze nem állították bíróság elé, hanem közülük tizenkettőt egy sátortáborban, míg egyet egy távolabbi menekültszállón helyeztek el. A mai razzia folyamán a rendőrök nagyobb mennyiségű marihuána-lerakatot és különféle lopott tárgyakat, elsősorban zsebtelefonokat találtak. Kilenc "menekültet" letartóztattak. Egyébként Heilbronn város migránsszállóján már többször razziázott a rendőrség, így az idén júliusban is, amikor öt embert vittek magukkal lopás bűncselekményének elkövetése miatt.

Megjegyezzük, hogy ma este tíz óráig csak az általunk hivatkozott hírportál számolt be a Heilbronn városban ma végrehajtott nagyszabású rendőrségi razziáról, illetve a letartóztatásokról.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »