Rátámadtak a betolakodó négerek az őslakos olaszokra Rómában

Római fiatalokra támadtak rá kődobáló betolakodó négerek Róma külvárosában. A helybéliek rokonaikat hívták segítségül, a verekedésben egy néger betolakodót megkéseltek. A negyvenéves afrikai négert a veséjén szúrták meg, nincs életveszélyben. A késelés Róma külvárosában, a Tiburtino-negyedben történt, ahol a Vöröskereszt üzemeltet befogadó központot többségében eritreai, szudáni és szomáliai négerek számára.

A tábor nyitott, a négerek elhagyhatják azt.

A római ügyészség vizsgálatot indított a történtek tisztázására. A beszámolók ellentmondásosak, az egyértelmű azonban, hogy a tábor lakói és a tábor közelében élő olaszok az utcán összeszólalkoztak és a vita tettlegességig fajult. Egyes szemtanúk szerint a néger kövekkel dobált meg római fiatalokat, akik rokonaikat hívták segítségül, és a verekedésben szúrták meg a férfit.

Hírdetés

Más szemtanúk szerint helyi lakosok és betolakodó négerek csoportja csapott össze, utóbbiak üvegekkel és botokkal felfegyverkezve. Egy olasz nő azt állította, a négerek túszul ejtették és órákig tartották fogva a táborban.

A külvárosi negyedben a tábort reggel óta az olasz rendőrség őrzi. A helyi olaszok a tábor közelében kisebb csoportokban tiltakoztak a migránsközpont ellen. A sajtónak azt nyilatkozták, hogy a tábor lakói a biztonságot veszélyeztetik.

mho nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »