Rátámadtak a 4-es villamosra – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Rátámadtak a 4-es villamosra – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Ismeretlen elkövetők 2015. december 28-án 20 óra 15 perc körüli időben a Budapest VI., Nyugati tér felől a Széll Kálmán tér felé közlekedő 4-es villamoson randalírozni kezdtek. A villamosvezető a budai hídfőnél lévő megállóban a hangosbemondón keresztül felszólította a három férfit, hogy szálljanak le a villamosról, mert értesítette a rendőrséget.

Miután leszálltak a járműről,

az egyik férfi a kezében lévő üveget a villamos első szélvédőjének dobta, amely során az üveg összetört és a villamos szélvédője berepedt.

Hírdetés

A három elkövető a Frankel Leó utcán keresztül a Fő utca irányába elmenekült a helyszínről.

Az egyik elkövető 20 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövid, fekete színű. A bűncselekmény elkövetésekor zöld színű kabátot és kék színű farmernadrágot viselt. A másik elkövető 20 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét kapucnis felsőt, sötét nadrágot és kék színű cipőt viselt. A harmadik társuk 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, zömök testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor piros színű pulóvert és szürke színű melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőkről felvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésére.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »