Rasszista barmok (0:4)

Rasszista barmok (0:4)

A BBC tudósítójának tetszett a magyar himnusz meggyalázása

Szerencsére a magyar csapat gyorsan letörte Alex Bysouth kedvét.

A BBC magyar-angol mérkőzésről szóló élő szöveges közvetítésében Alex Bysouth a himnusz kifütyülését követően megjegyezte, hogy Ez a himnusz aztán tényleg nem volt semmi, Wolverhampton igyekszik a legtöbbet kihozni abból, hogy válogatott meccsnek adhat otthont! A szurkolók pedig nem féltek hangokat adni a véleményüknek a magyar himnusz alatt.”

Mint ismert, a magyar válogatott a szurkolóik 2020-as Eb-n mutatott viselkedése miatt három meccses zárt kapus büntetést kapott, amelyből egyet felfüggesztett az UEFA. Az angolok ugyanakkor a tavalyi Eb-döntőn tapasztalt szurkolói rendbontások miatt kaptak egy meccses zárt kapus büntetést, amelyet az olaszok ellen töltöttek le.

Angol sebnyalogatás: „Nincs mentség arra, hogy kikaptunk Magyarországtól”

Anglia 1928 óta a legkomolyabb hazai vereségét szenvedte el. A Sky Sports pedig megszakértette a dolgot.

A Sky Sports is megemlékezett arról, hogy Anglia kikapott Magyarországtól 4-0-ra a Nemzetek Ligája kedd esti mérkőzésén. 

„Ez óriási károkat okoz Angliának” – tette hozzá a Sky Sports kommentátora. „Az ilyen teljesítmény oda visz minket vissza, ahol évekkel ezelőtt voltunk. Amikor teljesen szét volt esve az angol csapat. Az ilyen teljesítmény széthúzza a csapatot, a nemzetet és a stábot. Nincs mentség arra, hogy kikaptunk Magyarországtól. Négy null… Ez egy gyalázatos eredmény. El sem hiszem, hogy látom. 

Hírdetés

De ami a leginkább aggaszt, hogy a rajongók fújoltak…

 

Ismét letérdeltek az angolok a magyarok előtt, csak most az angolok fütyülték ki a magyar himnuszt

 

 

A kedd esti angol-magyar mérkőzés elején is letérdeltek a magyarok előtt az angolok. A 11 fehér játékos – elvégre az angolok fehér mezben fociztak – politikai állásfoglalását ezúttal nem fütyülték ki, mivel Wolverhamptonban játsszák a mérkőzést. Cserébe a magyar himnusz alatt fütyültek az angol szurkolók.

Hajdú B. István is megjegyezte, hogy „feltételezem nem a 750 magyar szurkoló fütyülte ki a saját himnuszát”. A fütyülés mellett – ha jól hallottuk –azt énekelték az angolok, hogy „you racist bastards”, magyarán „ti rasszista barmok”.

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »