Rareș Bogdan: Magyar testvérek, menjetek szavazni!

Rareș Bogdan: Magyar testvérek, menjetek szavazni!

Azt hittĂźk rosszul hallunk, amikor megtekintettĂźk a magyarellenessĂŠgĂŠről hĂ­rhedt Rareș Bogdan PNL-s EP-kĂŠpviselő Facebookon-kĂśzzĂŠtett videĂłjĂĄt, amiben tĂśbbek kĂśzĂśtt arra kĂŠri a „magyar testvĂŠreket”, hogy menjenek el szavazni.

Rareșnek ugyanis feltĹąnt, hogy ErdĂŠly tĂśbbsĂŠgĂŠben magyarok lakta vĂĄrosaiban, ĂŠs Ăşgy ĂĄltalĂĄban a szĂŠkelyfĂśldi megyĂŠkben nagyon alacsony a szavazĂĄsi kedv, ezĂŠrt 14 Ăłrakor Ăşgy Ă­tĂŠlte meg, hogy szĂźksĂŠges egy videóßzenetben arra biztatnia a magyarokat, hogy jĂĄruljanak az urnĂĄkhoz ĂŠs akadĂĄlyozzĂĄk meg a PSD győzelmĂŠt. A magyar fĂźlek szĂĄmĂĄra hihetetlen mondatok az ĂśtĂśdik perctől kezdődően hallhatĂłak:

Hírdetés

(hĂ­rszerk.)

Aki esetleg nem tudnĂĄ, arrĂłl a Rareș BogdanrĂłl van szĂł, aki korĂĄbban a nacionalista, magyarellenes kijelentĂŠseiről volt hĂ­rhedt, olyannyira, hogy a Realitatea TV-n futĂł mĹąsorait – pĂŠldĂĄul a Hatalmi jĂĄtszmĂĄk cĂ­mĹąt tĂśbbszĂśr is szankcionĂĄlta az OrszĂĄgos AudiovizuĂĄlis TanĂĄcs kirekesztő, idegengyĹąlĂślő, kisebbsĂŠgellenes megnyilvĂĄnulĂĄsai miatt. (hĂ­rszerk.)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »