Rálőttek egy autóra Csepelen

Rálőttek egy autóra Csepelen

A rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnapi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: reggel kaptak bejelentést arról, hogy a XXI. kerületi Cirmos sétányon rálőttek egy gépkocsira. Az esetnél nem sérült meg senki.

Közölték: keresik az elkövetőt, a történtekről, illetve a folyamatban lévő nyomozásról jelenleg nem adnak bővebb információt.

A Csepel.info írta meg, hogy lövés dördült el Csepelen az Akácfa utcai kiserdő környékén vasárnap reggel.

Hírdetés

A lap több olvasója jelezte, hogy nagy a rendőri jelenlét Csepelen az Akácfa utcai Kiserdő környékén szilveszter reggelén.

Egy lövés dördült el a környéken. A rendőrök nagy erőkkel keresik a lövöldözőt, de eddig nem sikerült a nyomára bukkanni. A Csepel.info szerint egy parkoló gépkocsit ért a lövés, amikor a tulajdonos reggel az autóhoz ment. A kocsi kis helyen behorpadt, ami arra utal, hogy nem lőporos vagy nem nagy erejű fegyverből érhette a lövés – akkor ugyanis átlőtték volna az autót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

"Az elkövető felkutatása folyamatban van, a​ történtekről, illetve a folyamatban lévő nyomozásról bővebb információt jelenleg nem kívánunk adni" – írták a rendőrségi közleményben.

(MTI – Csepel.info nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »