Raktároznak a magyarok a koronavírus miatt

Raktároznak a magyarok a koronavírus miatt

A koronavírus európai terjedésével párhuzamosan elkezdtek raktározni a magyar háztartások. A CBA üzleteiben tegnap óta a megszokottnál jóval több cukor, liszt, étolaj és konzerv fogy – mondta az InfoRádiónak Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Üzleteinkben jelentősen élénkült tegnap óta az alapvető élelmiszerek – cukor, liszt, étolaj, illetve a konzervtermékek – értékesített mennyisége, annyit tettünk, hogy az érintett árucsoportokban folyamatosan növeljük a raktárkészleteinket, hogy ezeket a termékeket tudjuk pótolni az üzletek polcain – mondta az InfoRádiónak Fodor Attila a CBA kommunikációs igazgatója.

A kiskereskedelmi lánc egyelőre nem érzékel áruhiányt semmilyen termékcsoportból, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ez folyamatosan így is maradjon.

Hírdetés

A koronavírussal kapcsolatos sajtóhírek, történések mindenképpen okot adhatnak arra, hogy ezt a jelenséget az üzletekben tapasztaljuk – mondta Fodor Attila. Mással ezt szerinte nem lehet indokolni, mivel ünnep, hosszú hétvége nem közeledik, úgyhogy szerinte

„azt vélelmezhetjük, hogy a koronavírus-helyzet miatt kezdtek el a háztartások nagyobb árumennyiséget vásárolni a szokásostól”

– tette hozzá.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »