Rakétavetőket találtak az egyik párizsi no-go zónában

Egy rablás után tartott rajtaütést a francia rendőrség egy Seine-Saint-Denisben lévő lakásban, ahol több engedély nélkül tartott fegyvert, köztük rakétavetőket találtak.

A francia rendőrség rengeteg drog mellett lefoglalt amerikai gyártású, tankellenes lövegeket, több lőfegyvert, és taktikai felszerelést az egyik párizsi külkerületben tartott rajtaütés során. A hatóság emberei azután akcióztak Seine-Saint-Denisben – mely a város egyik legismertebb no-go zónája –, hogy a negyedben kiraboltak egy embert.

Hírdetés

Az egyik helyi rendőrségi alkalmazott a LExpressnek elmondta, hogy a páncélököllel vélhetően egy páncélozott autót akartak megsemmisíteni. Még szerencse, hogy lefoglaltuk, mielőtt eladhatták és bevethették volna”
– mondta a rendőr.

Korábban több rendőrt is megtámadtak a negyedben. Egy rutinellenőrzés során néhány négert ellenőrzött a rendőrség, amikor hirtelen harminc ember tűnt fel és támadt rá a hatóság embereire. Egyiküktől ellopták a sokkolóját is.

Párizs külvárosai Európa legveszélyesebb területei közé tartoznak, ahol rendszeres a prostitúció, a drogkereskedelem és a lakók nagy része a radikális iszlámban hisz.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »