Rákay Philip: Nem Vidnyánszky Attiláról van szó, hanem a hazánkról

Rossz hírem van Gyurcsány Ferencnek, épp a hozzá hasonlók, meg a családtagjai és Dobrev Klára felmenői gyilkolták meg a magyar szabadságot – jelentette ki Rákay Philip producer, kommunikációs szakember az M1 Ma este című műsorában.

Tudjuk, hogy mit hozott ebben az országban ez a gondolkodás. Gyurcsány úgy fogalmaz, hogy levegőtlen világ lesz azoknak, akik a magyar szabadságot meggyilkolták – fejtette ki Rákay Philip.  Kijelentette:és még visszább mehetünk a Tanácsköztársaság idejére is, onnan merítik ők most a példát, ők gyilkolták meg a szabadságot, egyáltalán nem a konzervatív oldal.

„A konzervatív oldal tíz éve próbál békét teremteni ebben az egyébként teljesen felbolydult világban. Nem véletlenül Magyarország a béke szigete” – fogalmazott.

Hírdetés

Az aláírásgyűjtés kapcsán Rákay Philip elmondta: csak szuperlatívuszokban tud beszélni arról a háromszáz névről, amely elsők között csatlakozott ehhez az ügyhöz, köztük világhírű művészekkel, neves tudósokkal, ismert közéleti emberekkel, sportolókkal.

Rákay szerint ők is, függetlenül attól, hogy sokan közülük eddig soha, semmiféle politika környéki nyilatkozatot nem adtak ki, nem írtak alá, ők is azt gondolták, hogy meg kell szólalni, mert ma Vidnyánszky Attilát és társait, holnapután pedig minden Fidesz-szavazót, minden konzervatív gondolkodású embert listázni fognak.

Azt gondolom, hogy 2020-ban itt nem tarthatunk – jelentette ki. Nem rólam és nem Vidnyánszky Attiláról van szó, hanem a hazánkról, és ez nem valami barokkos túlzás – zárta szavait Rákay.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »