Rákay Philip: Beigazolódtak Reagan 1975-ben mondott szavai

Rákay Philip: Beigazolódtak Reagan 1975-ben mondott szavai

Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni” – idézi Ronald Reagan 1975-ben – akkor még kormányzóként – mondott szavait Rákay Philip. A kommunikációs és médiaszakember véleménye szerint a későbbi amerikai elnök szavai mára beigazolódtak, mert, mint fogalmaz:

Rákay Philip hozzáteszi: amikor a liberálisok szerint a dolgok valódi néven nevezése maga az ősbűn, s mindent áthat már az általuk sulykolt „orwelli újbeszél”, mint a legújabb, XXI. századi diktatúra egyetlen, elfogadható, szalonképes kifejezőeszköze, amely veszélyes ideológia hordozója is egyben. A liberális diktatúráé, az általuk uralt véleményterroré, azaz a liberálfasizmusé.

A kommunikációs és médiaszakember hangsúlyozta:

Hírdetés

Ahogy az USA-ban a feketébe öltözött, arcukat eltakaró, masírozó, fosztogató, gyújtogató, szobordöntögető, gyilkoló terrorszervezet az ANTIFA is csak nevében fasizmus ellenes, valójában ő maga a megvalósuló fasizmus egyik előszobája. De gondolhatunk például a hatalmas technológiai világcégek szolgáltatásira is, amelyek az egész világra kiterjesztve jelentenek központosított erőt – mutatott rá.

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »