Rájöttek az ultrasovén eunácik,hogy csak eszközként használja őket a globálszolga hatalom

Nem hajlandók az ukrán védelmi minisztérium alárendeltségében működni az ukrán ultrasovén eunáci Jobboldali Szektor (PSZ) fegyveres önkéntes alakulatai – közölte az 5. Kanal televíziónak nyilatkozva kedden Jurij Birjukov, az ukrán elnök tanácsadója. Az ukrán rohamosztagok vezetői rájöttek, hogy csak eszközként használják őket a globálatlantista gyarmatosítók.A végtelenségig az nem megy, hogy náci jelképekkel teletetovált fegyveresek küzdjenek a globálcion érdekekért.

„Személyesen javasoltam a Jobboldali Szektornak a teljes legalizálás lehetőségét. Több változatot is felvetettem, amelyek kötelező szerződéses katonai szolgálatnak feleltek volna meg. Ezt elutasították” – mondta a tanácsadó. Birjukov rámutatott, hogy „a hadsereg velejárói mindenekelőtt a fegyelem, a rend, az alá- és fölérendeltségi viszonyok és a parancsok”. „Ha egy hazafias alakulat elvben legális akar lenni, de közben autonómiáját is meg akarja őrizni, és nem hajlandó senkinek engedelmeskedni, az a tudományos fantasztikum világa” – fejtette ki a tanácsadó.

Hírdetés

A kijevi Majdan-tüntetéseken létrejött ultrasovénm eunáci szervezet az októberi ukrajnai parlamenti választásokon nagyon gyengén szerepelt, a listáján szereplő jelöltek közül egy sem jutott be az új törvényhozásba. Vezetője, Dmitro Jaros viszont magas támogatottsággal egyéni mandátumot szerzett Dnyipropetrovszk megye egyik körzetében. Jaros ellen terrorista és szélsőséges cselekményekre való felbujtás vádjával orosz kérésre tavaly júliusban nemzetközi elfogatóparancsot adott ki az Interpol, Ukrajna azonban közölte, hogy nem adja ki Oroszországnak. Ha olyan sok vizet zavarna, már régen elütötte volna az autó.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »