Ráerősít a "haladár" propaganda – Spielberg szervezi Biden kampányát

Ráerősít a "haladár" propaganda – Spielberg szervezi Biden kampányát

Steven Spielberg is beszáll a regnáló amerikai elnök, Joe Biden újraválasztási kampányába, a filmrendező vezető szerepet kap, a kampánystratégiák kitervelését vállalja el – számolt be több hírforrás, köztük az NBC News is.

Nem számít meglepetésnek és újdonságnak sem, hogy a hollywoodi hírességek túlnyomó többsége meggyőződésből vagy érdekből a Demokrata Párt elkötelezettje és liberális-progresszív ideológiájuk terjesztője. Az sem újdonság, hogy ezeknek a hírességeknek egy része, ha kell-ha nem, nagy előszeretettel ártja magát a politika hétköznapjaiba. A „haladár művészekkel” kapcsolatos ilyen tapasztalatok miatt ugyebár nem is szükséges a tengerentúlra menni.

Hírdetés

Amerikai sajtóértesülések szerint Spielberg már most aktívan közreműködik Joe Biden újraválasztási kampányában, Az NBC News szerint a rendező kampánystratégiák szervezéséért lesz felelős a Demokraták augusztusi kongresszusa előtt. Ezzel kapcsolatban rámutatnak, hogy Spielberg már szerepet vállalt a Biden kampányára adománygyűjtés céljával szervezett, tavaly decemberi úgynevezett fundraising kampányban is. A Deadline portál Spielberg kampány szereplésével kapcsolatban azt emeli ki, hogy a rendező az idén őszi amerikai államfőválasztást az „amerikai történelem legfontosabb választásának” tartja.

Hát ez utóbbi állítással nem akarunk vitába szállni, azt viszont jó nem elfelejteni – s ezt már tájainkon is többször megtapasztalhattuk – , hogy amikor liberál-progresszívek úgy érzik elfogy a lábuk alól a talaj, akkor semmilyen eszköz bevetésétől nem riadnak vissza. Ha pedig történetesen mégis ők húzzák a rövidebbet, akkor legalábbis azt szeretnék elhitetni, hogy most aztán tényleg eljött a világvége. Holott ez legfeljebb csak saját kis buborékviláguk viszonylatában lehet igaz.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »