Rablásra készülő cigányokat fogott a Betyársereg

Nem lettünk volna a cigányok helyében, de azt még a balliberális média sem tudja elképzelni, hogy mi történt velük ezután.

Egerben megszaporodtak a bűncselekmények, de a Betyársereg tagjainak köszönhetően egyet legalább sikerült megakadályozni. Három rablásra készülő cigány fiatalt fogtak el a betyárok.

A betyárok honlapján található leírás és kép szerint három cigány származású fiatal egy belvárosi boltot szándékozott kirabolni, amit a közelben dolgozó betyárok észrevettek, és a rendőrök kiérkezéséig az elkövetőket visszatartották.

Hírdetés

„Most jöhet az ATV és kiálthat rasszistát, de már csak magukból csinálnak bohócot, hiszen MI minden cselekedetünkkel azt mutatjuk, hogy mindig a rend pártján állunk!”

Felhívjuk a balliberális hírportálok figyelmét arra, hogy nem megverték, megölték, meglincselték, megégették, kínzókamrába lökték, hanem a törvények értelmében visszatartották őket. Nem önbíráskodtak, hanem együttműködtek a rendőrséggel.

Várjuk a nyilvános dicséreteket, a magunk részéről köszönjük a betyároknak, és arra biztatjuk őket, hogy az ehhez hasonló nyilvános és törvényes tevékenységeikről bátran adjanak hírt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »