"MENEKÜLT GYEREK NEM JÁTSZHAT CSAK ÚGY A II.JÁNOS PÁL PÁPA TÉREN"

A Népszabadság legújabb cikkének címe:

„MENEKÜLT GYEREK NEM JÁTSZHAT CSAK ÚGY A II.JÁNOS PÁL PÁPA TÉREN”

Huhh! Mennyire riasztó, mennyire borzasztó! Ez már legalább annyira felborzolja az erre fogékony idegeket, mint a „védett házak” szintúgy népszabadságos meséje. (Tudják! A Népszabadság ifjú faszfeje szerint „védett házakba” viszik szegény menekülteket, konspiratív körülmények között a derék „civilek”, miközben a fasiszta magyar rendőrök figyelik őket és vadásznak rájuk.)

És most itt az új dráma. A menekült gyerekek nem játszhatnak a Józsefvárosban a játszótéren. Micsoda embertelenség! Ökölbe szorul a kéz, elfehéredik a száj, és feltolul a kérdés: De hát miért?

A cikkből kiderül a válasz.

A szívtelen, fasiszta józsefvárosi önkormányzat (naná, hogy fideszes! Naná, hogy Kocsis Máté!) „építési terület” táblákat helyezett ki a játszótér kerítésére, s mint „állampolgári érdeklődésre” elmondták az önkormányzatnál: azért, hogy „a migráns gyerekek ne tudjanak játszani ott”.

Kinyílik az ember zsebében a bicska.

Aztán kicsit tovább olvas az ember, és lassan visszacsukódik. Ugyanis –mint a lap írja:

„Eközben a közterület-felügyelet egyik munkatársa lapunknak a téren úgy nyilatkozott, hogy a játszóteret azért zárták le, mert a menekültek „állandóan teleszarják és telehugyozzák” játszóteret.”

Hírdetés

Csak nem?

Biztosan nem! Ez is csak olyan hangulatkeltés, hogy a fasiszta magyarok utálják a szegény, jámbor menekülteket. De nem. Ugyanis a Népszabadság így folytatja:

„Ez annyiban igaz, hogy a tér parkjában összesen két mobil WC van, mind a kettő a játszótér területén, a napok óta itt élő mintegy 50 menekült pedig ezeket a WC-ket használta mindaddig, amíg meg nem teltek. A kis- és nagydolgukat most a két mobil WC melletti kis épület – a Főkert tárolóhelyisége – oldalában végzik.”

Tehát: a II. János Pál pápa téren található játszótéren napok óta ötven menekült él. Ezek hamar teleszarták és telehugyozták a játszótéren lévő két mobilvécét, és azóta teleszarták és telehugyozták magát a játszóteret is.

Miután a játszótér tele lett szarva és hugyozva, a fasiszta fideszes önkormányzat lezárta a játszóteret, és közölte, hogy még a héten további nyolc mobilvécét helyez ki a térre.

A Népszabadság ezt írta meg, és ennek adta azt a címet, hogy:

MENEKÜLT GYEREK NEM JÁTSZHAT CSAK ÚGY A II.JÁNOS PÁL PÁPA TÉREN

Ez a történet pont így kerek és tökéletes. Miképpen teljesen magától értetődő az is, hogy a „hírt” nyomban átvette a 444 kasnyikm-je, kihagyva azt az apróságot, hogy a játszótér valóban tele van szarva és hugyozva.

Minden klappol.

Egy híját esmérem örömimnek még: olyan jó lenne, ha a népszabadság összes újságírója, meg a 444 is, meg a többi is elmennének, és játszanának egy nagyot azon a játszótéren. És akinek van gyereke, ne felejtse otthon! Tessék játszani menekült szarral és húggyal! Az ugyanis egészséges és veszélytelen! És aki nem játszik vele, az pedig fasiszta!

Járjatok elöl jó példával gyerekek, ne csak mindig pofázzatok!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »