Puzsér celeb már lejjebb adta

Puzsér celeb már lejjebb adta

A volt főpolgármester-jelölt és médiaszemélyiség korábban hárommillió forintot kért volna a Hír TV-től egy szereplésért, az M5-től már „csak” százezres összeget.

Az M5 Ez itt a kérdés című műsorába kapott meghívást Puzsér Róbert, aki mintegy százezres nagyságrendű anyagi igényt támasztott a műsorban való szereplésért. Ezt az összeget a közmédiának nincs lehetősége megfizetni, s a műsor eddigi vendégei, mintegy ötszázan – köztük jeles művészek, szakértők, színészek – feltételek nélkül vállalták a részvételt a műsorban.

Ahogyan az a műsorban elmondott szolgálati közleményben is elhangzik, a közmédia nem munkát ajánlott Puzsér Róbertnek, hanem lehetőséget, hogy szabadon elmondhassa véleményét a budapesti kerületi önkormányzatok tevékenységéről, vagy ahogyan ő fogalmazott: a DK és a Momentum erzsébetvárosi házmesterkedéséről.

Az önmagát politikai outsidernek tartó Puzsér Róbert azonban nem kívánt élni a közmédia által kínált lehetőséggel, sőt, egy minősíthetetlen hangvételű cikkben magyarázta, hogy hirtelen elvárás lett, hogy én is ingyen húzzam be a seggemet a műsorukba. 

Hírdetés

A szóban forgó írás nem mellesleg a Hírklikk nevű portálon jelent meg, amely elsők között közölte a Korózs Lajos-féle álmentős videót, és nemegyszer közölt álhíreket és álinterjúkat.

További érdekesség, hogy a magát a „pártpolitikától távol tartó”, botrányhőssé vált kritikus azon a Hírklikken publikál rendszeresen, amelyet MSZP-közeli portálként tartanak számon.

Puzsér Róbert korábban arról beszélt, hogy a közmédia úgynevezett „tiltólistára” tette őt, azért nem hívják meg különböző műsorokba. Ezzel szemben a valóság az, hogy az M1 Puzsér főpolgármester-jelöltsége idején a többi jelölthöz hasonlóan őt is meghívta, most pedig az M5 szerette volna, ha elmondja véleményét.

Az önkormányzati választási kampányban az önmagát főpolgármester-jelöltnek jelölő Puzsér mintegy hárommillió forintot kért a Hír TV-től, hogy leüljön egy ellenfelével – Berki Krisztiánnal – vitatkozni. Az akkor közjogi tisztség betöltéséért induló Puzsér nem volt hajlandó arra, hogy a köz – de legalábbis a budapestiek – érdeklődésére számot tartó témákban ingyen leüljön vitatkozni.

Puzsér lejjebb adta: hárommillió helyett már „csak” százezres összeget kér egy tévés szereplésért


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »