Putyin újabb, döbbenetes titka lepleződött le

Putyin újabb, döbbenetes titka lepleződött le

Erre még a brit titkosszolgálatok sem voltak felkészülve.

Térdre kényszerültek az oroszok a nyugati szankciók miatt, ez vitathatatlan, már az űrhajóikba is csak úgy tudnak mikrocsipeket szerezni, ha azokat kiszerelik a használt mosógépekből. Ahogy korábban megírtuk, egy ilyen, hibrid meghajtású űrhajóval fogta menekülőre a többször is többféle betegségben meghalt Putyin.

Ami viszont azóta történt, arra még a brit titkosszolgálatok sem voltak felkészülve. Közismert, hogy Putyin szívügye a Moszkva–Szentpétervár gyorsvasút kiépítése, amellyel csaknem a felére csökkenthető az utazási idő a két város között. A projekt elindításáról maga az orosz elnök beszélt Moszkvában az új MCD-3 metróvonal átadóján.

Csakhogy a gyorsvasúthoz mikrocsipek is kellenek, akárcsak az űrhajókba. Azok pedig erősen fogytán vannak. A mentő ötlet végül egy fiatal orosz akadémikustól jött.

Hírdetés

Putyinról közismert, hogy nagyon szereti a kutyákat, gyakran fotózkodik velük, sőt néhány behódolt politikustól kap is ajándékba egy-egy kutyust. Nem véletlen, hogy néhány évvel ezelőtt Putyin és Gyurcsány barátságát is egy kutya társaságában pecsételték meg.

Mindez azonban csak álca volt, színtiszta konspiráció. A kutyák csak egyvalami miatt kellettek Putyinnak.

Mikrocsip van bennük, és Gyurcsány „Kollaboráns” Ferencen keresztül jutnak el az oroszokhoz.

Tóth Tamás Antal – www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »