Putyin markában Hillary Clinton

Közleményt adott ki a meggyilkolt brit képviselőnő férje, melyben elítéli az erőszakot.

A meggyilkolt brit képviselőnő férje felszólította az embereket, hogy harcoljanak az ellen a gyűlölet ellen, ami felesége halálát okozta. A férj szerint neje olyan élet iránti vággyal rendelkezett, amely sok embert kimerített volna, halálával pedig családja életében egy ƒ„kevésbé élvezetes és sokkal fájdalmasabb” fejezet kezdődik.

Hírdetés

Minden az orosz elnök rendelkezésére áll ahhoz, hogy zsarolja Hillary Clinton, a demokraták elnökjelölt aspiránsát – írja a brit Observer, amely megjegyzi, hogy az amerikai titkosszolgálatok nem azt kérdezik, hogy megtesz-e, hanem hogy mikor nyúl a rendelkezésére álló eszközökhöz.A brit lap hozzáteszi, hogy Oroszország kérdésében Mitt Romney-nak és nem Barack Obamána volt igaza: Oroszország ugyanis Vlagyimir Putyin vezetésével nem csak geopolitkai ellenfél, hanem megrögzött ellenség.

Értékes ajándékkal érkezik ma Szerbiába a kínai elnök – írja a belgrádi Blic című napilap, amely szerint Kína 17 millió eurót ajándékoz Szerbiának, amit a két ország közötti kapcsolatok erősítésére kell a belgrádi vezetésnek fordítania. A pénzt az infrastruktúrába, a képzésre és olyan projektekbe kell fektetni, amelyben kínai cégek vesznek részt. A kínai elnök három napos szerbiai látogatása alkalmával 20 együttműködési szerződést írnak alá a két ország képviselői. Kína támogatja Szerbia uniós csatlakozását is, mert a későbbiek során a balkáni ország jó logisztikai központ lehet számára.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »