Putyin: „Lassan már 5 vagy 6 nem lesz… fogalmam sincs, hogy mi van a világban”

Putyin: „Lassan már 5 vagy 6 nem lesz… fogalmam sincs, hogy mi van a világban”

Oroszországban az LMBT-csoportok nem relevánsak, de nem szabad beerőltetniük a 18 év alattiak nézetei közé, mivel a liberális világban az érthetetlenül egyre bővülő nemtípusok komoly zavart okozhatnak a gyermekek pszichéjében, mondta Vlagyimir Putyin.

Úgy tűnik, Putyin a Financial Timesnak adott témával kapcsolatos interjúja felkavarta a libsi világ rózsaszín vízét, hiszen sok közéleti személy, köztük Elton John énekes, elkeseredett hangon reagált az orosz elnök szavaira.

Oszakában, a G20-as csúcstalálkozóján!!! még az orosz elnök sem tudta elkerülni, hogy megkérdőjelezzék a szexuális kisebbségekkel és a liberalizmussal kapcsolatos álláspontját.

Oroszországnak „nagyon nyugodt a hozzáállása az LMBT közösséghez, nem vagyunk elfogultak ellenük”, de a kisebbségnek nem szabad agresszíven terjesztenie a véleményét a kiskorúak között, akik nem képesek saját maguk döntést hozni, mondta újságíróknak.

Hírdetés

– Adjunk lehetőséget a gyerekeknek, hogyha felnőnek, később eldöntsék, kik is akarnak lenni. Hagyja őket ki ebből – közölte Putyin.

Már 5 vagy 6 nemet találtak ki. Transzvesztiták, transzakármik… Nincs ötletem, hogy mi is ez.

A probléma másik része az, hogy „a társadalom ezen része ” a többségre „erőszakkal” próbálja tukmálni “előremutató nézeteit”, szexuális nevelésbe burkolva, tette hozzá az elnök.

Elton John, aki a közelmúltban tweetelt, hogy „mélyen felháborodott” Putyin kijelentéseivel, melyre az orosz elnök elmondta, hogy Oroszországnak nincs problémája az LMBT közösséggel.

Fotó: © REUTERS / Anton Vaganov


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »