Pusztulásra érett ország

Pusztulásra érett ország

Rendkívül keserves olvasni a híreket és levonni a szomorú következtetést: Magyarország megszűnt.

Úgy tűnünk el rövidesen a süllyesztőben, mint valaha élt és kultúrájában nemes népek sokasága – mert ők is, mi is feladtak/feladtunk mindent az igazságból.

Az eddigi évek minden rossz jelensége, a jó és tiszta dolgok elleni aljas támadások most már nyílt sisakkal és a megtévesztett emberek támogatásával rombolják le mindazt, amit ezer esztendőn át magyarnak, szentnek és dicsőnek neveztek, éltek meg eleink.

A világléptékű zsidó spekuláns itthoni aljasságát foggal-körömmel védők közé már a „viharsarok” és Észak-Magyarország is odaáll. Nem elég a „vörös rongyokba öltözött bűnös város” gettósöpredékének gonoszsága, a vidék embere is beleáll a pusztításba. Ehhez asszisztál a külföld is, de még a gyilkos, volt amerikai first lady-t is felülmúló bunkó milliárdos is. Ehhez asszisztál a néhány éve még álnemzetieskedő cukipárt is.

A jognak csúfolt, de a „joghalállal” (justismord) egyenértékű hazai ítélkezés megsemmisíti az ásotthalmi önvédelem minden igyekezetét. Gyanítom, hogy a még bátor polgármester is pórul jár. A betolakodó potenciális hódítók pedig szabadon – sőt támogatottan – gyalázzák a maradék értéket is.

A gyilkos, vagy rendőrverő cigányok néhány jegyzőkönyvbe mondott hazugság után szabadon távoznak a fogdából. A liberál-bolsevik szeánszokon szitkozódó, lökdösődő, rendőrverő lúdtalpas-orrnehéz gender-kreatúrák, vagy vörös nyálat csorgató rákosi-kádár-fanok még annyit sem kapnak, hogy enyje-bejnye.

Hírdetés

Utcabeli szembe-szomszédom reggelente elegáns autóval viszi a „hölgyeket” az utak szélére pénzt keresni, közben ő, itthon a kisutcára nyíló ablakon át terjeszti a drogot, amelyet a szomszéd városból hoz ide a testvére. Hányszor megjelentek már a rendőrök? Ahogy jöttek, úgy el is mennek, de ha el is viszik a szekrénynagyságú kancigányt, legfeljebb kávézás után haza is hozzák.

S a saját „cégem”? Grünwald bíboros-elvtárs „hajléktalan Krisztus”-szobrot áld meg; a szegedi dómban cigány-imaóra van; más egyházmegyében cigány katolitusok szolgáltatják ki az Oltáriszentséget.

Miféle hajléktalanok? Akik szeméthalmazok között jobban érzik magukat a vasúti töltések menték, mint ideiglenes hajléktalan-szállón, de közben eszükben sincs, hogy legalább annyi segédmunkát elvállaljanak amiből előbb-utóbb telik albérletre. Miféle munkanélküliek? Akik a segélyt „beosztják” játékgépre, alkoholra, cigarettára, de egy falat ennivalóért koldulnak (igaz ezt az összeget is elisszák). Miféle cigány-imaóra? Hatszáz éve tudjuk, hogy a cigányok nem vallásosak, hanem valami keleti babonaféle nyomán kötődnek a segélyeket osztó egyházakhoz. A búcsús zarándoklaton megjelennek hatalmas szőnyegeket, gyertyákat ajándékozva a kegytemplomnak – ami persze lopott adomány; majd a búcsúsok között fosztogatják a zsebeket, szatyrokat. Miféle cigány oltár-szolgálattevők? Akik előző éjjel kirabolták és megverték a misén jelenlévő öregeket?

Azt mondták néhány éve, hogy Surányi elpasszolta a Nemzeti Bank aranykészletét; vagy, hogy Gyurcsány még a Szent Koronát is el akarta zálogosítani; vagy, hogy Erdő Péter idejében kimentette a pénzét a Questorból és lichtensteini bankjában kamatozik.

Van egy rossz érzésem: a politikusainkat kilóra megvevő „tisztességtelenségben meggörbült orrú honfitársaink” az igazságosnak nevezett, valójában a maiaknál nem kevésbé korrupt Mátyás király korabeli zsidó bankár, Szerencsés Imre óta azon vannak, hogy a kisembert szintúgy lefizessék, megtévesszék, rabszolgává aljasítsák. Régen uzsorakamattal, ma multikultival, plázával, stb.

Parlamenti, avagy csajágóröcsögei Júdások! Elég a magyar hazát, családot, igazságot és életet eláruló életviteletekért kapott harminc ezüstpénz a színes tévéitekre, fürdőmedencéitekre, luxusautóitokra? Késő lesz felébredni! Soros és a többiek nem veszik vissza, legfeljebb megveszik a temető árkát – nektek. Ti pedig mehettek kötelet keresni és a történelem modernkori szégyenévé válni!

Pater Anonymus – Kitartás.net


Forrás:kitartas.net
Tovább a cikkre »