Provokátorok skandálták a keresztényellenes rigmusokat?

Provokátorok skandálták a keresztényellenes rigmusokat?

A Jobbik alelnöke szerint az ilyen kiélezett és visszás közéleti helyzetekben mindig érdemes föltenni magunknak a kérdést: vajon kinek áll érdekében, hogy ilyen jelenetek játszódjanak le?

„Meggyőződésem, hogy ezek a nemtelen támadások, gyalázkodások direkt provokációk, amelyek éppen a lényegről kívánják elvonni a figyelmet”

– fogalmazott a képviselő, aki hozzáteszi: a Jobbik és a tüntetők épp a családok védelmében lépnek fel.

„De melyik tisztességes anya, apa vagy gyermek lenne képes arra, hogy éppen Karácsonyt gyalázza, vagy annak szimbólumait támadja?”

Hírdetés

– teszi fel a költői kérdést Hegedűs Lorántné, aki szerint „minden ilyen jellegű aljas cselekedetet egyértelműen el kell ítélnünk”.

A jobbikos képviselő szerint a provokátoroknak épp az a célja, hogy „taszító megnyilvánulásaikkal megpróbálják ellehetetleníteni” a keményen dolgozó kisemberek érdekeiért való méltóságteljes kiállást.

Ezzel pedig szerinte azokat szolgálják, akik épp önös érdekből árulják el magyar honfitársaikat és az ország keresztény jövőjét.

Bayer Zsolt is a tüntetők ellen szervezkedik

„Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből”- ezzel a felütéssel üzent hadat a kormánypártok kedvenc házitrollja az „őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenproliknak”, az „ennek örvendező médiageciknek”, a „soros-csicskáknak”, „mama kedvenceinek” és „fröccsöntött forradalmároknak”.”Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk!”- hangzik a nyilvánvalóan a békemenetre utaló felhívás, Bayer pedig többször is kihangsúlyozza a szövegben: „Készüljetek!”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »