Prostituáltakat rendelt a magyar sztárfocista

A Bors című bulvárlap olyan dokumentumok birtokába jutott, melyből kiderül, hogy egy magyar, neves labdarúgó is igénybe vette luxusprostituáltak szolgáltatásait.

A napok óta Répás Róbert prostiügye kapcsán mennek a találgatások, mely egyéb politikus vették igénybe az „élvezetes szolgáltatást”. Eközben arra is fény derült a nyomozati anyagokból, hogy egy külföldön is ismert magyar labdarúgó – akit Répás Lajos mobiltelefonja buktatott le – szintén örömlányokkal hancúrozott. A rendőrség arra is fényt derített, hogy a labdarúgó édesapja nevére szóló telefont használta a lányok rendelésére – ezt a két érintett lány is megerősítette vallomásában.

Hírdetés

A hatóságok megpróbálták a sportolót tanúként beidézni az ügyben, de a sportoló külföldi szerződésében szereplő szigorú munkarend miatt jelezte, hogy nem tud megjelenni. A kihallgatásáról végül lemondtak a rendőrök, mondván, elegendő a két hölgy vallomása.

Az érintett játékosról egyébként egy olyan pletyka is elterjedt, hogy attól a lánytól akivel éjszakázott, reggel a kifizetett ötszázezer forintból tízezret visszakért, hogy legyen nála pénz.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »