Prosti vagyok, de nem terrorista!

Hallgatva a Demokratikus Koalíció vezetőinek kampánybeszédeit, ha egyetlen szavukat is elhinném, könnyedén levonhatnám a konzekvenciát, hogy kizárásos alapon, teljesen kifogytunk a tetőtől tisztességes, talpig becsületes magyar emberekből. Talán három kivétellel, Vadai Ágnes, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc személyében.

Azért mondom, hogy kizárásos alapon, mert jó esély van rá, hogy a kampány végéig mindenkit terroristává, tolvajjá vagy prostivá nyilvánítanak.

Vadai Ágnes nemrég bejelentette, hogy a határon túli magyar állampolgárok között, óvatos becslések szerint is legalább ötezer veszélyes bűnöző lapul. Vannak közöttük terroristák, emberkereskedők, drogdílerek, és mindenféle egyéb törvénytelenségre hajlamos veszélyes alakok, akik közül sokan nem is rendelkeznek magyar felmenőkkel.

Röviden, a „huszonhárommillió román” után, most negyvenkétmillió ukrán fenyegeti Magyarországot.

Nos, a Vadai féle „óvatos” becslésekhez képest, a terroristáktól hemzsegő kárpátaljai magyarok helyzetétől függetlenül, elég ritkán hallani olyan terrorcselekményről, melyet bizonyítottan vagy felvállaltan kárpátaljaiak követtek el. De ha elő is fordulna, hogy egy határon túli magyar, bombával a derekán egy iskolabusz elé veti magát bárhol a világon, akkor is aljas túlzás az ilyen szándékos általánosítás. Mert az efféle esztelen – a szürke lelkek logikája alapján végrehajtott – matekozás során, ennek a fullasztó gyűlölettel tele beteges megbélyegzésnek a mintájára, ha ferdülésnek induló gerincoszlopom tövében agyalva, DK-s szorzótáblát használva, be szeretném bizonyítani, hogy minden budapesti nő kurva, semmi más dolgom nincs, mint találni egy nőt valamelyik pesti utcasarkon, hogy aztán tényként kürtölhessem szét a magyar szebbik nem tömeges megromlását. És elvárom, hogy ne vegye senki sértésnek, mert köztudott, hogy a számok makacs dolgok. Egyébként, a Vadai féle barométer szerint, ha kiderülne, hogy Juhász Péter mégis bántotta volt élettársát, akkor is járna neki az ártatlansághoz való jog, hiszen sokkal több olyan nő él az országban, akit nem vert meg, mint ahányat bántott.

Nyilván voltak visszaélések a megszerezhető magyar állampolgárság kapcsán, de ez határon belül is igaz, az új adminisztrációs lehetőségek során, lehetetlen belelátni az emberek agyába, tehát nem szabad általánosítani, a közúti baleseteket sem érdemes úgy megszüntetni, hogy betiltjuk az autósforgalmat.

A magyar állampolgárságért sorban álló ukrán drogdílerek esete, külön fejezetet érdemel. Ha valaki kábítószert akar átcsempészni Ukrajnából Magyarországra, nem értem, hogy miben segít az rajta, ha az ukrán állampolgárságát igazoló okmányok mellett, magyar személyigazolványt is felmutat a határátlépésnél? Valószínűleg, a viszonteladók sem fogják drágábban venni tőle az anyagot, pusztán annak következtében, hogy emberünk most már magyar „vállalkozóként” terjeszti az áruját. Adminisztrációs előnyökről szintén nincs miről beszélni, hiszen a kábítószer kereskedelmet mindkét országban tiltja a törvény.

De úgy általában véve sem megalapozott a határon túli magyar bűnözők hadától félteni a kiszolgáltatott anyaországi adófizetőket, semmilyen statisztikai adat nem támasztja alá Vadai Ágnes állításait. Bármilyen illegális tevékenységet vagy cselekményt vizsgálunk, nem magasabb a bűnözési ráta a kárpátaljai magyarok közösségében, mint Magyarországon, de EU-s átlag tekintetében sem indokolt azzal riogatni Európát, hogy Orbán rászabadította az alvilág seregeit az Unióra. A magyar ajkú ukrán terroristák száma nagyjából egyenlő a Holdon járt félszemű apacsok felével.

Azért nem minden fekete vagy fehér, akár hálás is lehetnék Vadai Ágnesnek. Mint ismeretes, egy DK-s államférfijelölt, drága földim, Ara-Kovács, ő gyakorlatilag tavaly még leprostizta az erdélyi magyarokat, ezzel szemben szegény kárpátaljai magyaroknak, a terrorista és kábítószer kereskedő bélyeg jutott. Végül is, hamarabb lehet – vagy lett – legális a prostitúció szerte a világon, mint a terrorizmus. Hollandiában például már csak egy engedélyt kellene kiváltanom, hogy a Demokratikus Koalíció ne kérdőjelezze meg hasznos mivoltomat a társadalom számára. A terroristákra viszont mindenhol börtön és halál vár. Prosti vagyok tehát, de nem terrorista. A magyarságomat, a szavazati jogomat naponta megkérdőjelezi Gyurcsány Ferenc és pártja, de megengedik nekem, hogy szabadon űzzem a legősibb mesterséget. Nem kell attól rettegnem, hogy kirekeszt a társadalom egy sajtótájékoztatón kitalált terrorcselekmény miatt. Ezt még egyszer köszönöm nekik.

A végtelenbe nyúló többlépcsős gyűlöletkampány egyik korábbi állomásán, Vadai még arról beszélt, hogy ne adj Isten háború esetén, nem számíthatnak a határon túli magyarokra, így teljes egészében a szegény anyaországiakra hárul a haza védelmének nehéz feladata. Tehát, miközben a gyáva székely legények az asztal alatt és a pincék mélyén sunyítva megússzák a vérrontást, addig a Magyarországon élő családok büszkén tapsikolva küldik csatába fiaikat, férjeiket.

Hírdetés

Könyörgöm, hagyjuk az ilyen csömörlésig patetikus, áldozatszimuláló, röhejes sopánkodást, ugyan már, háborúba senki nem megy szívesen, tökmindegy, hogy az illető országhatáron kívül, vagy azon belül él. Ez logikátlan, nem életszerű, és legalább annyira igaz, mint amikor Vadai Ágnes arról beszél, hogy a magyarok háromnegyede ellenzi a határon túli magyarok állampolgársági törekvéseit, és erre az a bizonyítéka, hogy már kettőszázezren írták alá az erről szóló népszavazási javaslatot. Soha nem voltam jó matekból, de itt már megint nem stimmel valami. Közel lehet a nagy pillanat, amikor Vadai Ágnes bejelenti, hogy ufók márpedig léteznek, a legtöbbjük felvidéki, erdélyi és kárpátaljai magyarok testében fészkel, az invázió immár elkerülhetetlen, az idegenek köztünk járnak. Ne tévesszen meg senkit, hogy beszélik a magyar nyelvet, és tudják ki volt Petőfi Sándor, ez csak egy tökéletesnek tűnő álca, melyet a Demokratikus Koalíció vezetői még időben lelepleznek.

A lényeg, hogy légy résen, drága magyar testvérem. Ha a buszon szóba elegyedsz a melletted ülő idegennel, és kiderül róla, hogy kárpátaljai származású, azonnal szállj le a buszról, még mielőtt terrorcselekmény áldozata lennél. De ha mégse szállsz le, útközben számold át többször is a pénzed, mert amelyik nem terrorista az bizonyára zsebtolvaj. Amennyiben csak diszkréten droggal kínál, az a jobbik eset, azt elég, ha simán visszautasítod. A lényeg! Egy pillanatra se gyengülj el, még egy kósza gondolat erejéig se fusson át az agyadon, hogy a melletted ülő alak egy tisztességes ember, aki nem prédálja el a befizetett adódat, nem kíván kitúrni a munkahelyedről, csak egy normális világban akar élni, ahol nem néznek rá ferdén, ha esetleg kiderülne róla, hogy valahol Magyarország határain kívül született.

Ha egy csinos fiatal nő ül le melléd a buszon, akkor mindjárt más a helyzet. Valahogy kérdezz rá, nehogy székely menyecske legyen, mert az propagandista prostiként bármikor ajánlatot tehet neked, és te ettől, mint becsületesnek született baloldali értelmiségi, meglehetősen kellemetlenül fogod érezni magad. Ne feled, akinek a lelkét megvásárolta a Fidesz, annak a teste is eladó. Gondolj a családodra, a szüleidre, gondolj arra, milyen keményen dolgoztak, mennyi rongyot égettek el, mire demokratikus félistent faragtak belőled. Tartózol egy annyival nekik, hogy egy ilyen helyzetben, nem a farkadra, hanem az eszedre hallgatsz. Legyen bármilyen szép a melletted ülő nő, legyen bármennyire csábító a mosolya, ne feledd, hogy miatta nincs tizenharmadik havi béred, és a fajtája miatt nem részesülhet elit oktatásban a gyermeked. Ezért nem túlzás, ha csók helyett inkább dulakodsz vele legalább egy pásztoróra erejéig, ne érd be egy sima kurvázással, mert amennyi „szeretetet” kaptak ezek 2004-től, a prostizásra már fel se figyelnek.

 

Utolsó gondolatként, pazarolnék pár szót Dobrev Klára kaposvári előadására, ahol férjéhez méltó jóindulattal magyarázgatta a helybélieknek, hogy a Fidesz bizony megvásárolta a határon túli magyarokat. Azt én soha nem értettem, hogy amikor a baloldali politikusok jótékonykodnak, és kampányfilmekben szórják az ajándékokat, az miért nem minősül szavazatvásárlásnak? Csak nem a jó öreg kettős mércével állunk már megint szembe? Ó, dehogy.

Mindenesetre, az aranyszívű Klárika fórumán jelenlévő helyi lakosok, joggal érezhették az előadás után, hogy a határon túli magyarok nélkül sokkal jobb lenne a világ, nem beszélve az országról. Az a néhány felújított erdélyi és vajdasági templom, iskola, általában úgy van beállítva, mintha Magyarország éves költségvetésének legalább a háromnegyede erre menne rá. Így a kaposváriak fejében akár az is megfogalmazódhat – ez is lehet a cél egyébként – hogy a határon túli magyarok állandó finanszírozása nélkül, jóval több anyagi forrás jutna városuk infrastruktúrájának fejlesztésére. Nyolc év alatt, Kaposvár ma már Párizs fényében tündökölhetne, minden második utcasarkon egy új kórházzal, ott ahol éppen nem egy korszerű magas színvonalú oktatási központ üzemel. Más kérdés, hogy ilyen formán, maradva a DK-s matekozás lehetőségein belül, Budapest nélkül is sokkal jobb lenne Kaposvárnak. Ugyanis a főváros fejlesztésére elköltött milliárdok birtokában, Kaposvár maga lehetne a földre tervezett Mennyország. Persze ez az elmélet csak addig érvényes, ameddig Dobrev Klára nem tart előadást, mondjuk Nyíregyházán, mert ott már a kaposváriak, a budapestiek, és a határon túli magyarok együtt tehetnének arról, hogy Nyíregyházából még nem lett New York. Mi több, ha nem kellene négyévente szavazatokért kuncsorogni, az lenne az ideális, ha a Gyurcsány házaspáron és Vadai Ágnesen kívül, nem is élnének magyarok sehol a világon. Csak az a kérdés, hogy az a több tonnányi szeretet és nyíltszívű jóindulat, ami alapjáraton árad belőlük a világ felé, azt miként tudnák kivezetni magukból, határon belüli és határon túli magyarok nélkül. Putyin ehhez kevés. Talán újra divatba jöhetnének a megcsonkított Orbán szobrok. A megépítésük lenne az előjáték, a ledöntésük pedig az aktus.

 

Ambrus Csaba

 

 

 

 

The post Prosti vagyok, de nem terrorista! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »