Praliné okozta hányinger – Heti progresszió (LXVI. rész)

Praliné okozta hányinger – Heti progresszió (LXVI. rész)

Ha vasárnap, akkor menetelés a progresszió rögös ösvényén. Nézzük, miben fejlődtünk az elmúlt héten és hol sikerült felszámolnunk az egyenlőtlenség átkát.

3. Négert vett az MTK. Persze nem úgy, amire mindannyian elsőre gondolnánk, azok az idők már lejártak. A „gyümölcsöző üzletet” a zsolnai anyaklub afrikai fiókcsapataként (ilyen is létezik? ezért jó publicistának lenni, az ember mindig tanul valami újat) működő, harmadosztályú MSK Zilina Africával kötötték. Az üzlet tárgya pedig a 18 éves ghánai focista, Godwords Amedome, aki bizonyára lenyűgöző ékköve lesz a kék-fehér csapatnak. A legjobb dolgokat néha a bolhapiacon találni, tartja a mondás, amit ezek szerint az MTK eléggé komolyan vett. Bónuszként pedig eggyel több néger fog grasszálni Budapest utcáin is.

2. Olykor-olykor még egy rabbi is elbocsájtásra kerülhet, ha a ritka körülmények ezt lehetővé teszik. Persze nyilvánvalóan nem a gójok szóltak bele a „kiválasztottak” mindennapjaiba, hanem a saját közössége szabadult meg Michoel Green rabbitól, mert oltásellenes volt. Green már 20 éve volt a massachusettsi közösség vezetője, ám a közösségi oldalán rendszeresen kirohanást intézett a maszkhasználat, a járványügyi korlátozások és a védőoltás ellen is. Többek között ilyen véleményt is megfogalmazott: „Ez NEM immunizálás. Ez a kórokozóknak való megalapozás és tömegsterilizálás.”

A hívek mellett az állam zsidó közösségének vezetői is problémásnak találták a lázadó rabbit, így „világossá vált, hogy az elbocsájtás volt az egyetlen választásuk”.

Hírdetés

Bizony, a koronavírussal kapcsolatos kérdésekkel még akkor sem szórakozhatsz, ha rendszerint törvények felett állsz. Hovatovább, ironikus, hogy annyi okból lehetne egy rabbit elbocsájtani, végül ez mégis egy olyan dolog miatt történik meg, amiben egyébként – nagyjából – igaza van az illetőnek. Hogy a rabbi – befolyásánál fogva – konkrét forrásokból táplálkozott-e, vagy csak saját kútfőből mondta, amit mondott, talán már sosem tudjuk meg.

1. A liberális világ sokadik rossz hozadéka, hogy bizony pralinétól is kaphat az ember hányingert. Ezúttal viszont nem is kell Nyugatra „utaznunk” a progressziódózisért, hanem itt, helyben, a „jobboldali” vezetésű országban kapjuk az arcunkba. Ezúttal a Szamos (!) és a Humen fogott közös ostromba, pralinéból készült bombái meg a „szokásos” üzenetet, vagyis a „Love is love”-ot közvetítik a közelgő Valentin-nap alkalmából. Mit takar ez? Már unalomig tudjuk fejből: „a szerelmet mindenki megérdemli”, a „szerelem nem válogat”, stb-stb. Az édességválogatás egyébként a Liberty Collection Szamos („Szamos Szabadságválogatás”) nevet kapta, habár jómagam, noha hétről hétre olvasom a hasonló híreket, mégis megdöbbentem, hogy a mindenki által olyan jól ismert Szamos belevág egy ilyenbe. A cikk szerint február 5-én kezdődött a kiszállítás, tehát már javában úton vannak a „meleg édességek” a kiszemelt célpontokhoz. Hogy Magyarországon ennek mégis mekkora keletje van, egyelőre rejtély, de ha már az ország vezetése legalább annyira „jobboldali, mint amennyire ez a praliné „konzervatív”, tényleg csak az „átlagember” által óhajtott normalitásban bízhatunk.

Ezekkel a hírekkel búcsúzom a hétre, jövő vasárnap ismét megmásszuk a progresszió hegyeit. A leveleket a szokásos címre, a [email protected]-ra várom.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »